Рецепт Малиновий тарт фото

Малиновий тарт
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Ягоди, Малина, Шоколад
Пісні страви, Веганські страви
На святковий стіл
Випічка, Торти, Без випічки

Тарт - це французький відкритий пиріг. Пропоную приготувати шоколадний тарт з малиною. Родзинка рецепта в поєднанні свіжої малини і начинки з темного шоколаду. Смак виходить дуже вишуканий!

Печиво Орео можна замінити на звичайне пісочне, але тоді додайте трохи більше кокосового масла в основу. Якщо використовувати йогурт з малиною, то вийде ще смачніше. А тепер, я розповім докладніше, як приготувати малиновий тарт.

  • Печиво Орео - 20 штук
  • Кокосова олія - 6 Ст. Ложок(3 ст.Л. - для основи, 3 ст.Л. - в начинку )
  • Шоколад темний - 240 грам
  • Соєвий йогурт - 140 грам
  • Білий шоколад - 10 грам (для прикраси )
  • Малина - За смаком
малиновий тарт - фото крок 1
Підготуйте всі інгредієнти.
малиновий тарт - фото крок 2
На водяній бані розтопіть кокосове масло.
малиновий тарт - фото крок 3
У блендері подрібніть печиво в крихту. Додайте кокосове масло і добре перемішайте.
малиновий тарт - фото крок 4
Спресуйте з суміші корж. Поставте його в холодильник, поки будете готувати начинку.
малиновий тарт - фото крок 5
На водяній бані розтопіть шоколад і кокосова олія. Додайте суміш до соєвого йогурту і перемішайте.
малиновий тарт - фото крок 6
Викладіть шоколадну масу в форму. Надішліть в холодильник на 2 годину.
малиновий тарт - фото крок 7
Зверху викладіть малину і тертий білий шоколад.
малиновий тарт - фото крок 8
Малиновий тарт готовий, смачного!

Схожі рецепти