Малиновий тарт
(покроковий рецепт з фото)
Тарт - це французький відкритий пиріг. Пропоную приготувати шоколадний тарт з малиною. Родзинка рецепта в поєднанні свіжої малини і начинки з темного шоколаду. Смак виходить дуже вишуканий!
Печиво Орео можна замінити на звичайне пісочне, але тоді додайте трохи більше кокосового масла в основу. Якщо використовувати йогурт з малиною, то вийде ще смачніше. А тепер, я розповім докладніше, як приготувати малиновий тарт.
- Печиво Орео - 20 штук
- Кокосова олія - 6 Ст. Ложок(3 ст.Л. - для основи, 3 ст.Л. - в начинку )
- Шоколад темний - 240 грам
- Соєвий йогурт - 140 грам
- Білий шоколад - 10 грам (для прикраси )
- Малина - За смаком
Підготуйте всі інгредієнти.
На водяній бані розтопіть кокосове масло.
У блендері подрібніть печиво в крихту. Додайте кокосове масло і добре перемішайте.
Спресуйте з суміші корж. Поставте його в холодильник, поки будете готувати начинку.
На водяній бані розтопіть шоколад і кокосова олія. Додайте суміш до соєвого йогурту і перемішайте.
Викладіть шоколадну масу в форму. Надішліть в холодильник на 2 годину.
Зверху викладіть малину і тертий білий шоколад.
Малиновий тарт готовий, смачного!