Малагскій салат
(покроковий рецепт з фото)
Дуже смачний і пікантний салат з яєць і тунця припаде до смаку вашим домочадцям і гостям. З цим рецептом малагского салату готувати буде ще простіше і приємніше!
Грамотно приготований холодний салат - це відмінна закуска для будь-якого святкового столу і навіть фуршету. В іспанській кухні можна знайти безліч таких салатів, для кожного регіону характерний свій рецепт. Зараз мені б хотілося поділитися з Вам рецептом приготування малагского салату - він популярний в Андалусії. Для нього Вам буде потрібно молода картопля, тунець консервований і оливки, бажано і маслини теж.
- Молода картопля - 8 штук
- Яйця - 3 штуки
- Апельсини - 2 штуки
- Цибуля - 1 штука
- Тунець в олії (банку) - 2 штуки
- Маслини і оливки - За смаком
- Оливкова олія - За смаком
- Сіль, перець - За смаком

Для початку відваріть картоплю.

Відварну картоплю чистимо і крупно ріжемо кубиками.

Апельсини чистимо, ділимо на часточки.

Цибулю ріжемо півкільцями.

Поставте варитися яйця, тим часом викладіть на блюдо шар картоплі.

Часточки апельсини ріжемо теж кубиками і викладаємо зверху.

Тепер теж викладаємо рівномірно оливки, маслини і цибулю.

Відкриваємо тунець, викладаємо його зверху.

Варені яйця ріжемо теж часточками і викладаємо зверху. Відправляємо в холодильник приблизно на годину. Перед подачею наш готовий малагскій салат перемішуємо, солимо, перчимо і скроплюємо оливковою олією. От і все! Смачного!