Рецепт Малагскій салат фото

Малагскій салат
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Іспанська кухня
Риба та морепродукти , Яйця , Консервований тунець , Тунець
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Салати
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Дуже смачний і пікантний салат з яєць і тунця припаде до смаку вашим домочадцям і гостям. З цим рецептом малагского салату готувати буде ще простіше і приємніше!

Опис приготування:

Грамотно приготований холодний салат - це відмінна закуска для будь-якого святкового столу і навіть фуршету. В іспанській кухні можна знайти безліч таких салатів, для кожного регіону характерний свій рецепт. Зараз мені б хотілося поділитися з Вам рецептом приготування малагского салату - він популярний в Андалусії. Для нього Вам буде потрібно молода картопля, тунець консервований і оливки, бажано і маслини теж.

  • Молода картопля - 8 штук
  • Яйця - 3 штуки
  • Апельсини - 2 штуки
  • Цибуля - 1 штука
  • Тунець в олії (банку) - 2 штуки
  • Маслини і оливки - За смаком
  • Оливкова олія - За смаком
  • Сіль, перець - За смаком
малагскій салат - фото крок 1
Для початку відваріть картоплю.
малагскій салат - фото крок 2
Відварну картоплю чистимо і крупно ріжемо кубиками.
малагскій салат - фото крок 3
Апельсини чистимо, ділимо на часточки.
малагскій салат - фото крок 4
Цибулю ріжемо півкільцями.
малагскій салат - фото крок 5
Поставте варитися яйця, тим часом викладіть на блюдо шар картоплі.
малагскій салат - фото крок 6
Часточки апельсини ріжемо теж кубиками і викладаємо зверху.
малагскій салат - фото крок 7
Тепер теж викладаємо рівномірно оливки, маслини і цибулю.
малагскій салат - фото крок 8
Відкриваємо тунець, викладаємо його зверху.
малагскій салат - фото крок 9
Варені яйця ріжемо теж часточками і викладаємо зверху. Відправляємо в холодильник приблизно на годину. Перед подачею наш готовий малагскій салат перемішуємо, солимо, перчимо і скроплюємо оливковою олією. От і все! Смачного!

Схожі рецепти