Мафіни з помідорами і шпинатом
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 6
Час приготування: 40 хв.
Думаю, що багато хто з вас знають, що таке маффіни. Відразу представляємо солодку овальну випічку невеликого розміру. Ми ж запозичимо для свого рецепта тільки форму, в іншому - буде сюрприз.
Опис приготування:
Блюдо просте, навіть елементарне. Чи стане ідеальним сніданком. Тільки пекти буде довше, ніж омлет, так що встаньте раніше, аби встигнути. Але для початку вам необхідно прочитати, як приготувати маффіни з помідорами і шпинатом. Ситні і ніжні вироби поєднуються зі сметаною або вершковим соусом.
- Яйце - 1 штука
- Яєчний білок - 6 штук
- Шпинат - 100 грам
- Помідор - 125 грам
- Печериці - 50 грам
- Молоко - 50 мілілітрів
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
1. Дрібно наріжте помідори, гриби і шпинат. Розкладіть інгредієнти по формах для маффінів. Вийде 10-12 штук.
2. Потім зробіть суміш з солі, перцю, білків і яєць. Розлийте масу по порціях.
3. Запікайте мафіни 25 хвилин при 180 градусах. Подавайте відразу ж. Смачного!