М'ясо з кукурудзою
(покроковий рецепт з фото)
М'ясо з кукурудзою готується просто, інгредієнти досить звичайні. Можна додавати в це блюдо консервовану кукурудзу, а можна свіжу, якщо вона у вас є, все-одно вийде смачно і ситно.
М'ясо з кукурудзою виходить дуже ароматним і настільки ж смачним. М'ясо з кукурудзою можна подавати як самостійне блюдо, а можна приготувати до нього гарнір. Наприклад я люблю їсти м'ясо з кукурудзою з рисом. Готову страву посипати зеленню. Смачного!
- Свинина - 500 грам
- Кукурудза - 1-1, 5 склянки
- Крем - 2 Ст. Ложки
- Томатна паста - 1, 5 Ст. Ложки
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Вода - 1 Склянка
М'ясо ( я віддаю перевагу свинину) моєму, нарізаємо на порційні шматки діаметром 2-3 см.
Відкриваємо баночку з кукурудзою і зливаємо рідину. Перекладаємо в тарілку.
У сковороду наливаємо рослинне масло і ставимо на середній вогонь. Шматочки свинини обсмажуємо до золотистої скоринки, солимо і перчимо до смаку.
Додаємо в сковороду томатну пасту і склянку води, доводимо до кипіння. Зменшуємо вогонь, закриваємо сковороду кришкою і тушкуємо 1-1, 5 години до повної готовності. Потім додаємо до м'яса кукурудзу і сметану і тушкуємо 15-20 хвилин з відкритою кришкою. Готово!