М'ясо з імбиром
(покроковий рецепт з фото)
Хочу запропонувати незвичайний рецепт приготування м'яса з імбиром. Яскравий імбирний аромат не залишить байдужим жодного гурмана і приверне до вашого столу нових шанувальників.
Запишіть рецепт, як приготувати м'ясо з імбиром. Таким чином можна гасити абсолютно будь-який вид м'яса. Я використовувала свинину, але принципової різниці немає. Смак виходить просто божественний: імбир, яблука і соєвий соус гармонійно поєднуються з м'ясним ароматом і дарують незабутню насолоду. Спробуйте і ви!
- М'ясо - 1 кілограм
- Корінь імбиру - За смаком(1-2 см кореня)
- Цибуля ріпчаста - 4 штуки
- Яблука - 2 штуки
- Соєвий соус - 2+1 Ст. Ложка
- Вершкове масло - 20+30 грам (для смаження і для просочення)
1
М'ясо помийте і наріжте кубиками.
2
Приготуйте маринад. Натріть на дрібній тертці імбир і змішайте з соєвим соусом.
3
Змішайте м'ясо з маринадом, укрийте харчовою плівкою і відправте в холодильник на 30 хвилин.
4
Лук наріжте півкільцями.
5
М'ясо викласти на розігріту сковороду з вершковим маслом і обсмажте по кілька хвилин з кожного боку.
6
Покрийте зверху половиною цибулі і киньте зверху шматочок масла, щоб просочити блюдо вершковим ароматом.
7
Накрийте кришкою і тушкуйте 10 хвилин.
8
У утятницу або казанок на дно покладіть другу частину цибулі. Зверху викладіть м'ясо та злийте сік, який виділився. Накрийте кришкою і тушкуйте 1-1, 5 годину.
9
Для 10 хвилин до закінчення готування додайте порізані дольками яблука і соєвий соус.
10
Вимкніть плиту і дайте настоятися. Смачного!