М'ясо з брокколі в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Апетитне м'ясце запечене з брокколі, ну що може бути краще? Прямую написаному нижче рецептом ви приготуєте чудову запіканку з соусом з молока, спецій і твердого сиру. Це дуже смачно!
У цьому рецепті немає нічого складного, все гранично просто і ясно. Хочете незвичайний вечерю, обов'язково приготуйте м'ясо з броколі під смачним соусом. Цього частування з лишком вистачить на невелику компанію гостей. Інгредієнти використовуємо найпростіші: свинина, брокколі, ріпчаста цибуля, твердий сир, молоко, мука, морква, спеції, сіль і перець. Намагайтеся подавати страву в гарячому вигляді, хоча холодним, воно теж смачне. Трохи нижче наведено покроковий рецепт приготування м'яса з брокколі в духовці. Хай щастить!
- Свинина - 700 грам
- Брокколі - 1 кілограм
- Морква - 3 штуки
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Борошно - 3 Ст. Ложки
- Молоко - 2 склянки
- Сир твердий - 200 грам
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Спеції та трави - За смаком

М'ясо порізати на шматки товщиною в 1см., викладіть у форму для запікання. Присипте сіллю і перцем.

Зверху покладіть порізану цибулю і моркву, налийте півсклянки гарячої води. Закрийте фольгою і відправте в духовку на 1 час, температура 200 градусів.

Розберіть броколі на суцвіття.

Підсмажте муку до золотистого кольору і додайте до неї молоко, постійно помішуйте, щоб не виникало грудочок. Додайте воду і доведіть до кипіння, потім натертий сир, сіль, перець і улюблені спеції.

Відкрийте духовку, на м'ясо викладіть броколі і залийте все соусом. Зверху натріть сир. Надішліть блюдо в духовку на 30 хвилин.

Все готово! Смачного!