М'ясо в сирному соусі з грибами
(покроковий рецепт з фото)
Перед будь-якою жінкою часто виникає питання: як нагодувати дорослого або зростаючого чоловіка? Сьогодні в меню просте чоловіче блюдо: м'ясо в сирному соусі з грибами. Просте? що! Але дуже ситне і смачне!
Запишіть простий рецепт, як приготувати м'ясо в сирному соусі з грибами. М'ясо з грибами - це вже класика. Але додайте до них плавлений сир, краснодарський соус, спеції - і у вас вийде смачна страва в приголомшливому соусі. Приємних вам клопоту на кухні!
- Свинина - 600-700 грам (шия)
- Печериці - 400 грам
- Сир плавлений - 200 грам
- Соус краснодарський - 2 Ст. Ложки
- Мускатний горіх - 1 Чайна ложка
- Перець чорний мелений - За смаком
- Зелень - 1 пучок (цибуля зелена, салат)
- Масло рослинне - 1-2 Ст. Ложок (для смаження)
Підготуйте необхідні продукти. М'ясо промийте під холодною водою, просушіть паперовими рушниками і наріжте кубиками 2х2см.
Гриби промийте під холодною водою, очистіть за потребою, опустіть в киплячу воду, варите 10 хвилин, відкиньте на друшляк, остудіть. Наріжте на середні скибочки, додайте мускатний горіх, перемішайте.
Масло розігрійте на сковороді, додайте м'ясо, обсмажте на сильному вогні до готовності з усіх боків.
Додайте чорний мелений перець, гриби, перемішайте і готуйте пару хвилин.
Додайте томатний соус, перемішайте, готуйте 2 хвилини.
Додайте плавлений сир, ретельно розмішайте. Готуйте протягом 1-2 хвилин, добре перемішуючи.
Подавайте з гарніром і зеленню. Смачного!