Рецепт М'ясо в чавунці в духовці фото

М'ясо в чавунці в духовці
(покроковий рецепт з фото)

Кавказька кухня
М'ясо , Свинина , Свиняча рулька
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 4 г. 0 хв.

Якщо у вас зберігся бабусин чавунець і він стоїть без діла - цей рецепт саме для вас. Страви, приготовані в чавунці, виходять дуже смачними. А часу на приготування у вас займуть трохи.

Опис приготування:

Якщо у вас завалявся чавунець ще від бабусі, не поспішайте викидати його. Зараз такий посуд ви навряд чи де дістанете, а страви, приготовані в цьому чавунці разюче відрізняються смаком від тих же страв, приготованих в сучасній посуді. М'ясо, приготоване в чавунці так в духовці, буде дуже ніжним і соковитим. Я ось ношуся зі своїм баняків, як з кришталевою вазою:) Мені подобається в ньому готувати. Ось і поспішаю поділитися з вами одним з рецептів - як приготувати м'ясо в чавунці в духовці. Пробуйте!

  • Свиняча рулька задня - 3-4 штук
  • Цибуля ріпчаста - 5-6 штук
  • Часник - 4-5 зубчиків
  • Кмин або вибирає - 1 Чайна ложка
  • Перець чорний мелений - 0, 5 чайних ложки
  • Лавровий лист - 3-4 штук
  • Koriandr - 0, 5 чайних ложки
  • Сіль - 1, 5 чайних ложки
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
  • Пиво - 200 мілілітрів
м'ясо в чавунці в духовці - фото крок 1
Свинячі рульки без товстої кістки моєму і розрізаємо посередині, але не до кінця. Натираємо з усіх боків сумішшю солі, перцю і спецій. У розріз укладаємо нарізану тонкими часточками часник.
м'ясо в чавунці в духовці - фото крок 2
А ось і наш чавунець. Змащуємо його всередині рослинним маслом
м'ясо в чавунці в духовці - фото крок 3
Цибуля чистий, нарізаємо хоч кубиками, хоч підлозі кільцями.
м'ясо в чавунці в духовці - фото крок 4
Викладаємо підготовлені рульки в чавунець, пересипаємо нарізаною цибулею і залишилися спеціями. Додаємо лавровий лист, dolivaem пиво. Закриваємо чавунець кришкою і відправляємо в нагріту до 200 градусів духовку години на 3.5.

Схожі рецепти