М'ясо у вершковому соусі
(покроковий рецепт з фото)
Дуже простий спосіб добре приготувати м'ясо. Все готується в казані, що надає страві особливого смаку. У поєднанні з вершковим соусом виходить просто дивовижно. Рекомендую приготувати на вечерю.
Приготувати це чудове блюдо зовсім не складно. Все що нам знадобиться, це: пів кіло м'яса (свинина, яловичина), цибуля ріпчаста, гірчичний, мука, вершки і спеції. Готується м'ясо в казані, що надає йому особливого аромату.
Як гарнір, я б порекомендував, варена картопля, рис або гречку.
Трохи нижче, є покрокові фото простого рецепту приготування м'яса у вершковому соусі. Насолоджуйтесь смачненьким, хай щастить!
- М'ясо - 500 грам
- Цибуля ріпчаста - 3 штуки
- Вершки - 1 Склянка
- Гірчичний - 1 Чайна ложка
- Борошно - 1 Чайна ложка
- Спеції - За смаком
Кожну цибулину розріжте на чотири частини.
М'ясо крупно наріжте.
Перекладіть м'ясо і цибулю в казан. Приправити сіллю і poperčite.
Казан закрийте кришкою і обмотайте фольгою. Надішліть в розігріту до 200 градусів духовку на 2 годину.
Через 2 години виймаємо казан їх духовки. Лук викидаємо - він більше не знадобиться. В окремій мисці змішуємо гірчицю, борошно і вершки. Отриманою сумішшю заливаємо м'ясо, перемішуємо.
Відправляємо казан в духовку ще на 30 хвилин. Готово, подавайте разом з гарніром. Смачного!