М'ясо по-грузинськи в духовці
(покроковий рецепт з фото)
М'ясо по-грузинськи в духовці робиться з медом і зеленню. Вам знадобиться кінза, розмарин, базилік, кріп і петрушка. Смак м'яса виходить пряним, гострим, а саме блюдо готується легко.
Для маринування м'яса по-грузинськи в духовці візьміть суміш зелені, кожного виду по третині пучка. Зелень порізати дрібно. М'ясо добре натріть сіллю, спеціями і руками перемішайте, щоб лимонний сік, мед і зелень добре розподілилися і дали трохи соку, в якому буде маринуватися м'ясо. Успіхів і приємного апетиту!
- Свинина - 1 кілограм
- Крем 15% - 1 Ст. Ложка
- Мед - 1, 5 Ст. Ложки
- Сік лимона - 1 Ст. Ложка
- Зелень - 5 штук(Braai, кріп, петрушка, базилік, розмарин)
- Сіль, перець - За смаком

М'ясо наріжте шматочками по 10 см.

М'ясо додайте зелень, спеції, сіль.

Додайте лимонний сік і мед. Добре перемішайте і в холодильник на пару годин.

До замаринувати м'яса додаємо сметану, викладаємо на деко і запікаємо при 180 градусах час.

Смачного!