Рецепт М'ясо по-грузинськи в духовці фото

М'ясо по-грузинськи в духовці
(покроковий рецепт з фото)

Грузинська кухня
М'ясо, Свинина
Дієтичне харчування, Низькокалорійні, Рецепти для схуднення
На вечерю
Гарячі страви

М'ясо по-грузинськи в духовці робиться з медом і зеленню. Вам знадобиться кінза, розмарин, базилік, кріп і петрушка. Смак м'яса виходить пряним, гострим, а саме блюдо готується легко.

Для маринування м'яса по-грузинськи в духовці візьміть суміш зелені, кожного виду по третині пучка. Зелень порізати дрібно. М'ясо добре натріть сіллю, спеціями і руками перемішайте, щоб лимонний сік, мед і зелень добре розподілилися і дали трохи соку, в якому буде маринуватися м'ясо. Успіхів і приємного апетиту!


  • Свинина - 1 кілограм
  • Крем 15% - 1 Ст. Ложка
  • Мед - 1, 5 Ст. Ложки
  • Сік лимона - 1 Ст. Ложка
  • Зелень - 5 штук(Braai, кріп, петрушка, базилік, розмарин)
  • Сіль, перець - За смаком
м'ясо по-грузинськи в духовці - фото крок 1
М'ясо наріжте шматочками по 10 см.
м'ясо по-грузинськи в духовці - фото крок 2
М'ясо додайте зелень, спеції, сіль.
м'ясо по-грузинськи в духовці - фото крок 3
Додайте лимонний сік і мед. Добре перемішайте і в холодильник на пару годин.
м'ясо по-грузинськи в духовці - фото крок 4
До замаринувати м'яса додаємо сметану, викладаємо на деко і запікаємо при 180 градусах час.
м'ясо по-грузинськи в духовці - фото крок 5
Смачного!

Схожі рецепти