М'ясо на рожні в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Сьогодні пробувала зробити м'ясо на вертелі в духовці. Рецепт буквально придумувався на ходу, але вийшло смачно! Так що із задоволенням поділюся і з вами, як приготувати м'ясо на вертелі в духовці.
Якщо ви любите соковите і ароматне м'ясо, то це блюдо для вас. Незважаючи на те, що готувала я таке м'ясо в перший раз, мені дуже сподобалося, та й домашні залишилися задоволені. Готується таке м'ясо на вертелі в духовці просто і швидко. А ще це дуже ефектне блюдо і для свят, і для сімейної вечері, і для посиденьок з друзями Ну що, спробуємо?
- Свинина - 1 кілограм
- Часник - 3-4 зубчиків
- Гірчичний - 1 Ст. Ложка
- Майонез - 2 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
Свинину нарізаємо на три рівні частини.
У кожному шматочку з боків робимо кишеньки, туди засовуємо подрібнений або роздавлений часник.
Надягаємо свинину на рожен, з усіх боків натираємо сіллю.
В окремій мисочці змішуємо гірчицю з майонезом і лимонним соком. Вийшла сумішшю змащуємо свинину з усіх боків.
Відправляємо крутив в розігріту до 200 градусів духовку на 35-40 хвилин.
Готово!
Подавайте до столу з будь-яким гарніром і овочами.
Подавайте до столу з будь-яким гарніром і овочами.