Риба на рожні
(покроковий рецепт з фото)
Ділюся оригінальним і простим рецептом риби на рожні. Виходить не тільки ситне, але і дуже корисна страва. Стручкова квасоля і лосось - це прекрасне поєднання! Спробуйте!
Рецепт приготування риби на рожні дуже простий і обов'язково вам сподобається! Ця страва готується швидко, а виходить дуже красивим і смачним. До речі, такий "шашлик" можна їсти навіть тим, хто завжди на дієті: червона риба в поєднанні з овочами, та ще й без масла - то, що вам сподобається!
- Філе лосося - 900 грам
- Квасоля стручкова - 400 грам
- Лимон - 1 штука (великий)
- Імбир сушений - 1 Чайна ложка
- Цукор коричневий - 1 Чайна ложка
- Сіль - За смаком
- Соєвий соус - 2 Ст. Ложки
1. Змішаємо між собою сік одного лимона, подрібнену цедру лимона, імбир і соєвий соус. Сюди ж додамо цукор і сіль за смаком. Викладаємо шматочки риби, маринуємо півгодини.
2. За цей час ви якраз встигнете відварити до готовності квасолю в підсоленому окропі.
3. На шпажки нанизуємо рибу і стручки квасолі. Тепер над багаттям або на грилі влаштовуємо імпровізований крутив: фіксуємо палички і провертає їх, періодично поливаючи маринадом.
4. Коли риба підсмажиться з усіх боків - блюдо можна подавати!