М'ясний рулет з брокколі
(покроковий рецепт з фото)
Мої дітки люблять фарш в стравах. Зазвичай роблю з нього фрикадельки або котлети. А тут вирішила знайти який-небудь незвичайний варіант. Знайшла його в англійській кухні, але дещо змінила. Ось що вийшло!
Поділюся з вами тим, як приготувати м'ясний рулет з брокколі. Це дуже ніжне блюдо, яке підійде для харчування від 3-х років. Фарш замішується разом з йогуртом, а в центрі начинка з корисних овочів і м'якого сиру. Ситний рецепт можете доповнити картопляним пюре і сметанним соусом.
- Фарш із яловичини - 500 грам
- Грецький йогурт - 200 грам
- Rikotta - 80 грам
- Сухий хліб - 70 грам
- Брокколі - 250 грам
- Пармезан - 20 грам
- Петрушка, гілочка - 2 штуки
- Вершковий сир - 1 Ст. Ложка
- Морква - 1 штука
- Напівтвердий сир - 4 скибочки
- Хлібні крихти - 50 грам
1. У міксері подрібніть разом дрібно натертий пармезан і хліб.
2. Потім до цього додайте фарш, йогурт, петрушку і рикотту. Ще раз все збийте.
3. Тим часом приготуйте брокколі і морква на пару. Потім розберіть броколі на дрібні суцвіття і перемішайте з вершковим сиром.
4. Потім м'який фарш розподіліть у вигляді прямокутника на пергаментному папері.
5. Далі на фарш викладіть напівтвердий сир, брокколі і нарізану уздовж морква в центр.
6. Тепер поверніть фарш з начинкою в рулет за допомогою паперу. Зверху розсипте крихти.
7. Запікайте м'ясний рулет на деку в духовці протягом 25 хвилин при 220 градусах. Подавайте блюдо, нарізавши шматочками. Смачного!