М'ясний рулет з ананасами
(покроковий рецепт з фото)
Це простий у приготуванні і неймовірно смачний рецепт м'ясного рулету з ананасами. Блюдо виглядає дуже святково, ефектно. Він настільки соковитий, що просто тане в роті. Обов'язково приготуйте!
М'ясний рулет з ананасами - ароматне м'ясо і пікантна начинка. Таке блюдо не залишить байдужим нікого! Цей рулет перевершить всі ваші очікування! соковитий, ароматний, тане в роті - тільки таким повинен бути цей чудовий рулет! Як приготувати м'ясний рулет з ананасами я вам докладно розповім. Пригощайтеся!
- Фарш - 450 грам (свинячо-яловичий)
- Сир - 100 грам
- Ананаси - 100 грам
- Часник - 1 зубчик
- Білок - 1 штука
- Зелень - 1 пучок
- Сіль - За смаком
- Спеції - За смаком (для фаршу)
Підготуйте інгредієнти.
Яєчний білок збийте з дрібкою солі.
У фарш додайте збитий білок, пропущений через прес часник, приправити сіллю, поперчіть, добре перемішайте.
На лист пекарської папери викладіть фарш рівномірно тонким шаром у вигляді прямокутника.
Сир і ананаси наріжте кубиками, зелень дрібно нарубати.
Сир, ананаси і зелень перемішайте.
Викладіть начинку на фарш.
Акуратно згорніть рулет, піднімаючи край пергаменту і накриваючи начинку м'ясним фаршем.
Загорніть рулет в Пекарській папір. Надішліть в розігріту до 180 градусів духовку на 40 хвилин.
Потім розгорніть рулет, включите верхній режим.
Запікайте до рум'яної скоринки 5-10 хвилин.
Дуже ароматний і соковитий м'ясний рулет з ананасами готовий.
Рулет дуже смачний як в гарячому, так і в холодному вигляді.
Смачного!
Смачного!