М'ясні відбивні
(покроковий рецепт з фото)
Цей рецепт, як приготувати м'ясні відбивні, сподобається любителям традиційної домашньої кухні. Смачне і просте блюдо для святкового вечері або сімейного. Готуються такі відбивні дуже швидко.
Куряче філе обов'язково потрібно відбити, тільки не переборщіть, інакше воно перетвориться в недоноски. У мене була ароматна приправа карі, якої я натер філе з усіх боків. Можна обійтися звичайним меленим перцем і сіллю. Є відбивні варто гарячими, тоді вони найсмачніші, але подавати їх можна навіть після охолодження.
- Куряче філе - 250 грам
- Яйця - 2 штуки
- Борошно - 0, 5 склянки
- Каррі - 0, 5 чайних ложки
- Сіль і перець - За смаком
- Рослинна олія - За смаком
1. Курячі яйця розбийте в миску і збовтайте їх.
2. Вимийте куряче філе, потім відбийте його молоточком, попередньо застеливши філе плівкою. Розділіть м'ясо на кілька шматочків.
3. Посоліть і поперчіть м'ясо, натріть його карі.
4. Спершу занурте відбивні в яйце з двох сторін.
5. Потім перекладіть м'ясо в борошно, висипати на тарілку.
6. Розігрійте сковороду з рослинним маслом, викладіть відбивні.
7. Обсмажуйте їх до золотистої скоринки з обох сторін і подавайте.