Рецепт М'ясні відбивні фото

М'ясні відбивні
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Борошно, Птах, Курка, Куряче філе, Яйця
Дієтичне харчування, Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю, На швидку руку
Гарячі страви, Страви в клярі, Відбивні

Цей рецепт, як приготувати м'ясні відбивні, сподобається любителям традиційної домашньої кухні. Смачне і просте блюдо для святкового вечері або сімейного. Готуються такі відбивні дуже швидко.

Куряче філе обов'язково потрібно відбити, тільки не переборщіть, інакше воно перетвориться в недоноски. У мене була ароматна приправа карі, якої я натер філе з усіх боків. Можна обійтися звичайним меленим перцем і сіллю. Є відбивні варто гарячими, тоді вони найсмачніші, але подавати їх можна навіть після охолодження.

  • Куряче філе - 250 грам
  • Яйця - 2 штуки
  • Борошно - 0, 5 склянки
  • Каррі - 0, 5 чайних ложки
  • Сіль і перець - За смаком
  • Рослинна олія - За смаком
м'ясні відбивні - фото крок 1
1. Курячі яйця розбийте в миску і збовтайте їх.
м'ясні відбивні - фото крок 2
2. Вимийте куряче філе, потім відбийте його молоточком, попередньо застеливши філе плівкою. Розділіть м'ясо на кілька шматочків.
м'ясні відбивні - фото крок 3
3. Посоліть і поперчіть м'ясо, натріть його карі.
м'ясні відбивні - фото крок 4
4. Спершу занурте відбивні в яйце з двох сторін.
м'ясні відбивні - фото крок 5
5. Потім перекладіть м'ясо в борошно, висипати на тарілку.
м'ясні відбивні - фото крок 6
6. Розігрійте сковороду з рослинним маслом, викладіть відбивні.
м'ясні відбивні - фото крок 7
7. Обсмажуйте їх до золотистої скоринки з обох сторін і подавайте.

Схожі рецепти