М'ясне рагу в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Любителі м'яса, приготуйтеся. Сьогодні я розповім, як приготувати м'ясне рагу в мультиварці. Попереджаю, є один незвичайний інгредієнт…
Звичайно, Ви вже оцінили перевагу мультиварки. Страви в ній просто дивні, до того ж вітамінів зберігається більше, ніж при звичайній жарке. Простий рецепт м'ясного рагу в мультиварці з фото зробить процес приготування неймовірно легким.
- Капуста - 1 штука
- Картопля - 3 штуки
- Морква - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Часник - 2 часточки
- Масло рослинне - За смаком
- Томатна паста - За смаком
- Сіль - За смаком
- Свинина - 300-400 грам
1. Нашинкуйтекапусту.
2. Картоплю порізати на свій смак. Я поріжу брусочками.
3. Подрібніть цибулю, натріть моркву.
4. Виставте режим смаження в мультиварці, а потім Відведіть туди капусту, приправивши її маслом. Жарка протягом 30 хвилин буде цілком доречною. Коли капуста тільки почне рум'яна, додайте картоплю. Ще через 10 хвилин засипте моркву і цибулю.
5. Після подальшої п'ятихвилинної смаження долийте в ємність стакан води, все це посоліть, накрийте кришкою.
Переходимо до режиму "гасіння" (20 хвилин).
Для тих, хто хоче, щоб м'ясо вийшло ще соковитіше: можна обсмажити його окремо в сковорідці.
Переходимо до режиму "гасіння" (20 хвилин).
Для тих, хто хоче, щоб м'ясо вийшло ще соковитіше: можна обсмажити його окремо в сковорідці.
6. Коли гасіння припиниться, додайте м'ясо. І, звичайно, пікантний інгредієнт! Настав час додати часник і пасту. Відновіть гасіння ще на 3 хвилини, і страва готова до подачі на стіл!