Лосось з мигдалем
(покроковий рецепт з фото)
Лосось з мигдалем - блюдо для справжніх гурманів. Я готую його для романтичних вечерь. Спробуйте і ви.
Краще взяти філе лосося, щоб кісточки не відволікали вас від смачної вечері. Гарніром може стати салат зі свіжих овочів, картопля або рис. Не забудьте подати скибочки лайма чи лимона, до риби вони обов'язкові. Мигдаль надає лососеві незвичайний приємний смак. Аромат цієї страви вам теж сподобається. Лосось з мигдалем одне з моїх улюблених страв. Смачного.
- Лосось - 200-300 грам
- Мигдаль - 50 грам (візьміть відразу порізаний на пластини.)
- Панірувальні сухарі - 50 грам
- Пучок свіжого кропу - 1 штука (невеликий.)
- Борошно - 50 грам
- Яйце - 1 штука
- Білий мелений перець - За смаком
- Сіль - За смаком
- Рослинна олія - За смаком (для смаження.)
Помийте і почистіть лосось.
Збийте яйце віночком. Додати сіль.
Змішайте панірувальні сухарі, борошно, рубаний кріп і мигдаль. Трохи рубаного кропу і мигдалю залиште для сервірування.
Поперчіть шматочок лосося і занурте в яйце.
Потім обваляйте лосося в паніровці.
Обсмажуйте на розігрітій олії з обох боків до хрусткої скоринки.
Подавайте з лаймом або лимоном.