Лосось з мигдалем

Лосось з мигдалем
Кількість порцій: 1-2 Час приготування: 30 хв.
Лосось з мигдалем — блюдо для справжніх гурманів. Я готую його для романтичних вечерь. Спробуйте і ви.

опис приготування:

Краще взяти філе лосося, щоб кісточки не відволікали вас від смачної вечері. Гарніром може стати салат зі свіжих овочів, картопля або рис. Не забудьте подати скибочки лайма чи лимона, до риби вони обов'язкові. Мигдаль надає лососеві незвичайний приємний смак. Аромат цієї страви вам теж сподобається. Лосось з мигдалем одне з моїх улюблених страв. Смачного.

  • лосось— 200-300 грам
  • мигдаль— 50 грам(Візьміть відразу порізаний на пластини.)
  • Панірувальні сухарі— 50 грам
  • Пучок свіжого кропу— 1 штука(Невеликий.)
  • борошно— 50 грам
  • яйце— 1 штука
  • Білий мелений перець— За смаком
  • сіль— За смаком
  • Рослинна олія— За смаком(Для смаження.)
Лосось з мигдалем - фото крок 1 Помийте і почистіть лосось.

Лосось з мигдалем - фото крок 2 Збийте яйце віночком. Додати сіль.

Лосось з мигдалем - фото крок 3 Змішайте панірувальні сухарі, борошно, рубаний кріп і мигдаль. Трохи рубаного кропу і мигдалю залиште для сервірування.

Лосось з мигдалем - фото крок 4 Поперчіть шматочок лосося і занурте в яйце.

Лосось з мигдалем - фото крок 5 Потім обваляйте лосося в паніровці.

Лосось з мигдалем - фото крок 6 Обсмажуйте на розігрітій олії з обох боків до хрусткої скоринки.

Лосось з мигдалем - фото крок 7 Подавайте з лаймом або лимоном.

Схожі рецепти

Апельсиновий торт з мигдалем

Апельсиновий торт з мигдалем

Рецепт смачного апельсинового торта — приготування десертного пирога з мигдалем і апельсиновим соком. кількість порцій: 6 цукор— 2 склянки цедра апельсинова— 1 Чайна ложка яйце— 2 штуки борошно пшеничне— 3/4 склянки Молоко— 1 Ст. ложка вершкове масло— 170 грам цукрова пудра— 1 1/2 склянки сік а...

читати далі
Бананові мафіни з мигдалем

Бананові мафіни з мигдалем

Банан - ідеальний фрукт для додавання у випічку. І навіть не в якості начинки, а саме складової тесту. Його в'язка солодка структура відмінно пов'язує між собою інгредієнти. опис приготування: Я пропоную вам прочитати про те, як приготувати бананові маффіни з мигдалем. Вони виходять м'якими і ...

читати далі
Біскотті з мигдалем і журавлиною

Біскотті з мигдалем і журавлиною

Мені найбільше подобається їсти бискотти саме з чашкою ранкової кави. Це печиво мені особливо подобається через свою текстури. Розповім про рецепт, як приготувати біскотті з мигдалем і журавлиною. опис приготування: Нема чого обмежувати себе в приготуванні лише одного виду, можна комбінувати к...

читати далі
Біскотті з мигдалем і смородиною

Біскотті з мигдалем і смородиною

Традиційне італійське печеньіце зовсім нескладно спекти в домашніх умовах. Зараз покажу вам, як приготувати біскотті з мигдалем і смородиною. смачно, просто, апетитно, варто спробувати точно! опис приготування: Щоб печиво вийшло ще більш ароматним і насиченим, рекомендую додати цедру цитрусови...

читати далі
Брускетта з абрикосом, мигдалем і сиром

Брускетта з абрикосом, мигдалем і сиром

Ніжний французький сир Брі на підсмаженому шматочку багета, змащеного абрикосовим джемом - це дуже смачно! Ідеально підходить на святковий стіл в якості закуски до білого вина. опис приготування: Брускетта або бручетта - різновид гарячих італійських бутербродів. Пропоную вам варіант, як пригот...

читати далі