Лосось з буряком і беконом
(покроковий рецепт з фото)
Дотримувалися це відмінно підійде для корисного обіду або вечері. Риба тут вариться, овочі запікаються, зелень свіжа, - що може бути корисніше? Всім раджу приготувати і спробувати.
У цій страві рибу можна взяти будь-яку червону, буряк можна цілком замінити будь-яким іншим коренеплодом, а замість шпинату можна використовувати будь-яку зелень або салат. Експериментуйте і дивуйте коханих!
- Буряк - 300 грам
- Оливкова олія - 3 Ст. Ложки
- Сіль - 1/4 чайних ложки
- Бекон - 4 скибочки
- Філе лосося - 2 штуки
- Luk-salotų - 1 штука
- Білий винний оцет - 1 1/2 Ст. Ложки
- Шпинат - 450 грам
- Мелений перець - - За смаком
1. Буряк відваріть або запечіть, почистіть і наріжте кружальцями.
2. Бекон запечіть в духовці до хрусткого стану при 180 градусах.
3. Рибу помийте, обсушити.
4. Відваріть рибу в воді з додаванням лимона близько 10 хвилин.
5. Змішайте для соусу нарізану цибулю, оцет і масло. Перемішайте.
6. На тарілку викладіть листя шпинату і гуртки буряків.
7. Викладіть рибу з соусом і подавайте до столу. Смачного!