Лососіна смажена або печена
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування смаженої і печеною лососини.
Подавайте лососину з гарніром з картоплі або зеленого горошку.
Приготування:
Обдати лосося окропом і зняти шкірку. Нарізати на шматки, приправити сіллю і перцем. Подрібнити цибулину. Приправити лосося сіллю і перцем, посипати нарізаною цибулею, полити оливковою олією і дати постояти 2 годину. Розтопити вершкове масло в сковороді і обсмажити лосося з обох сторін до готовності або ж змастити лосося маслом і запекти цілком у духовці.
- Лосося - 0, 8-1, 2 кілограма
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Цибулина - 1 штука
- Оливкового масла - 2 Ст. Ложки
- Вершкового масла - 2-3 Ст. Ложок
Приготування:
Обдати лосося окропом і зняти шкірку. Нарізати на шматки, приправити сіллю і перцем. Подрібнити цибулину. Приправити лосося сіллю і перцем, посипати нарізаною цибулею, полити оливковою олією і дати постояти 2 годину. Розтопити вершкове масло в сковороді і обсмажити лосося з обох сторін до готовності або ж змастити лосося маслом і запекти цілком у духовці.