Рецепт Лососіна смажена або печена фото

Лососіна смажена або печена
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Лосось , Риба та морепродукти
Дієтичне харчування , Для діабетиків
На вечерю , На швидку руку , На святковий стіл
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 30 хв.

Рецепт приготування смаженої і печеною лососини.

Опис приготування:

Подавайте лососину з гарніром з картоплі або зеленого горошку.

Приготування:

Обдати лосося окропом і зняти шкірку. Нарізати на шматки, приправити сіллю і перцем. Подрібнити цибулину. Приправити лосося сіллю і перцем, посипати нарізаною цибулею, полити оливковою олією і дати постояти 2 годину. Розтопити вершкове масло в сковороді і обсмажити лосося з обох сторін до готовності або ж змастити лосося маслом і запекти цілком у духовці.


  • Лосося - 0, 8-1, 2 кілограма
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
  • Цибулина - 1 штука
  • Оливкового масла - 2 Ст. Ложки
  • Вершкового масла - 2-3 Ст. Ложок
Подавайте лососину з гарніром з картоплі або зеленого горошку.

Приготування:

Обдати лосося окропом і зняти шкірку. Нарізати на шматки, приправити сіллю і перцем. Подрібнити цибулину. Приправити лосося сіллю і перцем, посипати нарізаною цибулею, полити оливковою олією і дати постояти 2 годину. Розтопити вершкове масло в сковороді і обсмажити лосося з обох сторін до готовності або ж змастити лосося маслом і запекти цілком у духовці.

Схожі рецепти