Рецепт Лохина з цукром на зиму фото

Лохина з цукром на зиму
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Свинина , Капуста , Яловичина , Крупи , Мал
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Фаршировані , Голубці
Кількість порцій: 6-7
Час приготування: 40 хв.

Настійно рекомендую дізнатися, як приготувати лохину з цукром на зиму, - смачно і надзвичайно корисно! Крім того, таку заготовку ви зможете використовувати як начинку для випічки або вареників.

Опис приготування:

Рецепт приготування лохини з цукром на зиму по великому рахунку нічим не відрізняється від інших ягід при такому варіанті готування, але саме такий спосіб я вважаю найкращим. Адже так ягоди зберігають максимум вітамінів і віддають максимум соку. Спробуйте:

1. Насамперед все ягідки ретельно переберемо і вимиємо.

2. Далі - на ваш погляд, - можна пом'яти їх товкачем в великій емальованій мисці, або ж подрібнити в блендері.

3. Частина лохини можете залишити, якщо любите виловлювати цілі ягідки з готового варення.

4. Змішуємо давлені ягідки з цукром, і залишаємо осторонь хоча б на 15 хвилин, - щоб ягоди пустили якомога більше соку, і наполягати їх варто якомога довше.

5. За цей час ви встигнете прокип'ятити банки, і в ще гарячу стерильну посуд викласти нашу солодку ягідну суміш, посипавши зверху невеликою кількістю свіжих ягідок, і закатати прокип'яченими кришками.

Готово! Зберігайте такі заготовки до охолодження в ковдрі, бізнес - в холодильнику. А взимку відкрийте баночку, - і насолоджуйтеся чудовим смаком і ароматом літа Приємного апетиту, я сподіваюся, вам сподобається цей простий рецепт лохини з цукром на зиму!


  • Лохина - 1 кілограм
  • Цукор - 2 кілограма
Рецепт приготування лохини з цукром на зиму по великому рахунку нічим не відрізняється від інших ягід при такому варіанті готування, але саме такий спосіб я вважаю найкращим. Адже так ягоди зберігають максимум вітамінів і віддають максимум соку. Спробуйте:

1. Насамперед все ягідки ретельно переберемо і вимиємо.

2. Далі - на ваш погляд, - можна пом'яти їх товкачем в великій емальованій мисці, або ж подрібнити в блендері.

3. Частина лохини можете залишити, якщо любите виловлювати цілі ягідки з готового варення.

4. Змішуємо давлені ягідки з цукром, і залишаємо осторонь хоча б на 15 хвилин, - щоб ягоди пустили якомога більше соку, і наполягати їх варто якомога довше.

5. За цей час ви встигнете прокип'ятити банки, і в ще гарячу стерильну посуд викласти нашу солодку ягідну суміш, посипавши зверху невеликою кількістю свіжих ягідок, і закатати прокип'яченими кришками.

Готово! Зберігайте такі заготовки до охолодження в ковдрі, бізнес - в холодильнику. А взимку відкрийте баночку, - і насолоджуйтеся чудовим смаком і ароматом літа Приємного апетиту, я сподіваюся, вам сподобається цей простий рецепт лохини з цукром на зиму!

Схожі рецепти