Лохина з цукром на зиму
(покроковий рецепт з фото)
Настійно рекомендую дізнатися, як приготувати лохину з цукром на зиму, - смачно і надзвичайно корисно! Крім того, таку заготовку ви зможете використовувати як начинку для випічки або вареників.
Рецепт приготування лохини з цукром на зиму по великому рахунку нічим не відрізняється від інших ягід при такому варіанті готування, але саме такий спосіб я вважаю найкращим. Адже так ягоди зберігають максимум вітамінів і віддають максимум соку. Спробуйте:
1. Насамперед все ягідки ретельно переберемо і вимиємо.
2. Далі - на ваш погляд, - можна пом'яти їх товкачем в великій емальованій мисці, або ж подрібнити в блендері.
3. Частина лохини можете залишити, якщо любите виловлювати цілі ягідки з готового варення.
4. Змішуємо давлені ягідки з цукром, і залишаємо осторонь хоча б на 15 хвилин, - щоб ягоди пустили якомога більше соку, і наполягати їх варто якомога довше.
5. За цей час ви встигнете прокип'ятити банки, і в ще гарячу стерильну посуд викласти нашу солодку ягідну суміш, посипавши зверху невеликою кількістю свіжих ягідок, і закатати прокип'яченими кришками.
Готово! Зберігайте такі заготовки до охолодження в ковдрі, бізнес - в холодильнику. А взимку відкрийте баночку, - і насолоджуйтеся чудовим смаком і ароматом літа Приємного апетиту, я сподіваюся, вам сподобається цей простий рецепт лохини з цукром на зиму!
- Лохина - 1 кілограм
- Цукор - 2 кілограма
1. Насамперед все ягідки ретельно переберемо і вимиємо.
2. Далі - на ваш погляд, - можна пом'яти їх товкачем в великій емальованій мисці, або ж подрібнити в блендері.
3. Частина лохини можете залишити, якщо любите виловлювати цілі ягідки з готового варення.
4. Змішуємо давлені ягідки з цукром, і залишаємо осторонь хоча б на 15 хвилин, - щоб ягоди пустили якомога більше соку, і наполягати їх варто якомога довше.
5. За цей час ви встигнете прокип'ятити банки, і в ще гарячу стерильну посуд викласти нашу солодку ягідну суміш, посипавши зверху невеликою кількістю свіжих ягідок, і закатати прокип'яченими кришками.
Готово! Зберігайте такі заготовки до охолодження в ковдрі, бізнес - в холодильнику. А взимку відкрийте баночку, - і насолоджуйтеся чудовим смаком і ароматом літа Приємного апетиту, я сподіваюся, вам сподобається цей простий рецепт лохини з цукром на зиму!