Рецепт Лобіо з червоної квасолі фото

Лобіо з червоної квасолі
(покроковий рецепт з фото)

Кавказька кухня , Грузинська кухня
Овочі , Бобові , Квасоля , Червона квасоля
Пісні страви
На вечерю
Гарячі страви , Лобі
Кількість порцій: 2
Час приготування: 6 г. 0 хв.

Лобіо - смачне, насичене спеціями грузинське блюдо, яке обов'язково варто спробувати хоча б один раз! Ця традиційна закуска дуже проста в приготуванні.

Опис приготування:

Отже, як готувати лобіо з червоної квасолі? Найбільше час займе приготування квасолі, її слід замочити, а потім відварити. Далі все готується швидко і просто. Пробуйте і отримуйте задоволення!

  • Квасоля червона - 1 Склянка
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки
  • Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
  • Горіхи волоські - 1 Склянка
  • Оцет винний червоний - 2 Ст. Ложки
  • Braai - 1 пучок
  • Часник - 3 зубчики
  • Кейбер - 1 Чайна ложка (сушений мелений )
  • Ucho-сунелі - 1 Чайна ложка
  • Сіль - За смаком
лобіо з червоної квасолі - фото крок 1
Червону квасолю залийте холодною водою на 3-4 годину, злийте воду, потім залийте окропом і відварити до готовності.

Відвар, що залишився після приготування, злийте в окрему ємність, він може знадобитися. Цибулю дрібно наріжте і обсмажте до прозорості на розігрітій олії.

лобіо з червоної квасолі - фото крок 2
Розтлумачте часник із сіллю.
лобіо з червоної квасолі - фото крок 3
Додайте чабер, ucho-сунелі, дрібно посічену кінзу, оцет, дрібно нарізані горіхи і перемішайте з квасолею. При необхідності додайте відвар, якщо лобіо виявиться сухуватим.
лобіо з червоної квасолі - фото крок 4
Дайте настоятися 10 хвилин. Подається як в холодному, так і в гарячому вигляді. Смачного!

Схожі рецепти