Лобіо з червоної квасолі
(покроковий рецепт з фото)
Лобіо - смачне, насичене спеціями грузинське блюдо, яке обов'язково варто спробувати хоча б один раз! Ця традиційна закуска дуже проста в приготуванні.
Отже, як готувати лобіо з червоної квасолі? Найбільше час займе приготування квасолі, її слід замочити, а потім відварити. Далі все готується швидко і просто. Пробуйте і отримуйте задоволення!
- Квасоля червона - 1 Склянка
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Горіхи волоські - 1 Склянка
- Оцет винний червоний - 2 Ст. Ложки
- Braai - 1 пучок
- Часник - 3 зубчики
- Кейбер - 1 Чайна ложка (сушений мелений )
- Ucho-сунелі - 1 Чайна ложка
- Сіль - За смаком
Червону квасолю залийте холодною водою на 3-4 годину, злийте воду, потім залийте окропом і відварити до готовності.
Відвар, що залишився після приготування, злийте в окрему ємність, він може знадобитися. Цибулю дрібно наріжте і обсмажте до прозорості на розігрітій олії.
Розтлумачте часник із сіллю.
Додайте чабер, ucho-сунелі, дрібно посічену кінзу, оцет, дрібно нарізані горіхи і перемішайте з квасолею. При необхідності додайте відвар, якщо лобіо виявиться сухуватим.
Дайте настоятися 10 хвилин. Подається як в холодному, так і в гарячому вигляді. Смачного!