Ло-мейн з куркою
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви сміливо можете назвати себе любителем азіатської кухні, запрошую вас спробувати це просте, апетитне, швидке в процесі блюдо. Для обіду або вечері - то, що треба. Запам'ятовуйте рецепт.
Покажу покроково, як приготувати Ло-мейн з куркою. Чудове поєднання локшини, овочів і птиці з пікантним соусом заслуговує на увагу. Інгредієнти досить прості, а ось соус, звичайно, складається з традиційних азіатських компонентів. Якщо у вас на кухні є вок, то сміливо використовуйте саме його, якщо ні, підійде звичайна сковорода.
- Морква - 1 штука
- Яєчна локшина - 220 грам
- Пагони бобів - За смаком (по бажанню)
- Китайська листова капуста - 1-2 склянок (пак Чой)
- Цибулина - 1 штука
- Часник - 2 зубчики
- Імбир - 1-2 чайних ложок
- Чилі і зелену цибулю - За смаком
- Солодкий перець - 1-2 штук
- Брокколі - 1/2 штуки
- Стебло селери - 1 штука
- Куряча грудка - 400 грам
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
- Соєвий соус - 1 Ст. Ложка
- Вустерський соус - 1 Ст. Ложка
- Хойсін соус - 2 Ст. Ложки
- Кунжутну олію - 1/2 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
1. Саме з цих інгредієнтів ми зробимо Ло-мейн з куркою в домашніх умовах.
2. Розігрійте трохи масла і обсмажте курку. Після зніміть з вогню і відкладіть на тарілці поки в сторону.
3. Додайте ще трохи олії, викладіть подрібнену цибулю, часник, імбир. Смажте 1-2 хвилини. Після додайте моркву, солодкий і гострий перець, селера, брокколі. Посоліть трохи за смаком. Обсмажте пару хвилин, акуратно помішуючи.
4. Поверніть на сковороду курку. Паралельно відваріть, згідно з інструкцією на упаковці, локшину. Викладіть пак чой.
5. Смажте ще буквально хвилинку.
6. Додайте локшину і акуратно перемішайте.
7. Відразу ж додайте кунжутне масло і соуси.
8. Залишиться тільки додати боби і зелень. Через хвилину зніміть з вогню і подавайте до столу.
Смачного!
Смачного!