Рецепт Лисички з баклажанами смажені фото

Лисички з баклажанами смажені
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Молочні продукти, Вершки, Баклажан, Гриби, Лісіцкі
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Гарніри

Приготувала це блюдо - і наче в літо поринула! Лисички - приголомшливі гриби: смачні, корисні, ароматні. А блюдо це можна подати як на гарнір, так і в якості повноцінного самодостатнього.

Блюдо це дуже смачне і самодостатнє. Лисички можна використовувати заморожені, як і я. Баклажан нарізається і обсмажується в маслі. Потім до баклажанів додаються цибулю і лисички, все обсмажується разом до готовності. Потім додаються вершки і все гаситься до легкого загустіння. Виходить щось в роді вершкового соусу. До речі, вершки цілком можна замінити сметаною.

  • Лісіцкі - 500 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Баклажан - 1 штука
  • Олія соняшникова - 4 Ст. Ложки
  • Вершки - 200 мілілітрів
  • Сіль - За смаком
лисички з баклажанами смажені - фото крок 1
1. Лисички добре промийте. Або необхідно розморозити.
лисички з баклажанами смажені - фото крок 2
2. Баклажан наріжте дрібними кубиками.
лисички з баклажанами смажені - фото крок 3
3. Обсмажте з додаванням олії.
лисички з баклажанами смажені - фото крок 4
4. Лук почистіть і наріжте кубиком.
лисички з баклажанами смажені - фото крок 5
5. Додайте до баклажанів, обсмажте все разом.
лисички з баклажанами смажені - фото крок 6
6. Лісіцкі narezhyte.
лисички з баклажанами смажені - фото крок 7
7. Додайте в сковороду і обсмажуйте всі разом до готовності. Не забудьте посолити.
лисички з баклажанами смажені - фото крок 8
8. Додайте вершки.
лисички з баклажанами смажені - фото крок 9
9. Тушкуйте до легкого загустіння.
лисички з баклажанами смажені - фото крок 10
10. Смачного!

Схожі рецепти