Лисички з баклажанами смажені
(покроковий рецепт з фото)
Приготувала це блюдо - і наче в літо поринула! Лисички - приголомшливі гриби: смачні, корисні, ароматні. А блюдо це можна подати як на гарнір, так і в якості повноцінного самодостатнього.
Блюдо це дуже смачне і самодостатнє. Лисички можна використовувати заморожені, як і я. Баклажан нарізається і обсмажується в маслі. Потім до баклажанів додаються цибулю і лисички, все обсмажується разом до готовності. Потім додаються вершки і все гаситься до легкого загустіння. Виходить щось в роді вершкового соусу. До речі, вершки цілком можна замінити сметаною.
- Лісіцкі - 500 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Баклажан - 1 штука
- Олія соняшникова - 4 Ст. Ложки
- Вершки - 200 мілілітрів
- Сіль - За смаком
1. Лисички добре промийте. Або необхідно розморозити.
2. Баклажан наріжте дрібними кубиками.
3. Обсмажте з додаванням олії.
4. Лук почистіть і наріжте кубиком.
5. Додайте до баклажанів, обсмажте все разом.
6. Лісіцкі narezhyte.
7. Додайте в сковороду і обсмажуйте всі разом до готовності. Не забудьте посолити.
8. Додайте вершки.
9. Тушкуйте до легкого загустіння.
10. Смачного!