Лінивий лагман
(покроковий рецепт з фото)
Звичайно, справжній лагман готується в казанку, на курдючному салі і з бараниною. Загалом, довго готується. Але це не привід відмовляти собі в принади східної кухні, знаючи, як зробити ледачий лагман!
Дуже мені імпонує в рецепті приготування ледачого лагмана швидкість готування. Не потрібно особливо довго мучиться над обробленням і обжаркой м'яса, та й підготується таке блюдо набагато швидше, всього за півгодини! Та й виварювати заливку довго не потрібно, - такий ледачий лагман в домашніх умовах і повинен бути досить рідким, адже в ньому так багато усіляких інгредієнтів, що супу у вас все одно не вийде, як би ви не намагалися.
- Фарш - 300 грам
- Локшина - 400 грам
- Цибуля - 1 штука
- Картопля - 2 штуки
- Морква - 1/2 штуки
- Помідор - 1 штука
- Перець солодкий - 1/2 штуки
- Томатна паста - 2 Ст. Ложки
- Цукор - 0.5 чайних ложки
- Сіль - За смаком
- Спеції - За смаком
1. Обсмажити на рослинному маслі спочатку цибулю, а потім додамо до нього фарш.
2. Через деякий час солимо, перчим, додамо спеції і дрібно нарізану моркву. Перемішаємо. Додамо помідори і томатну пасту. Вогонь зменшуємо.
3. Коли суміш трохи згасити, - додамо картоплю дрібними кубиками. Заливаємо водою, щоб покривала картоплю.
4. Через 10 хвилин додамо дрібно рубаний часник і перець, нарізаний соломкою. Паралельно ставимо варитися локшину.
5. Готову локшину викладаємо по тарілках, і заливаємо зверху готової сумішшю. Смачного!