Рецепт Лінивий лагман фото

Лінивий лагман
(покроковий рецепт з фото)

Узбецька кухня
М'ясо, Овочі, Картопля, Фарш, Локшина
Пісні страви, Веганські страви
На обід
Гарячі страви

Звичайно, справжній лагман готується в казанку, на курдючному салі і з бараниною. Загалом, довго готується. Але це не привід відмовляти собі в принади східної кухні, знаючи, як зробити ледачий лагман!

Дуже мені імпонує в рецепті приготування ледачого лагмана швидкість готування. Не потрібно особливо довго мучиться над обробленням і обжаркой м'яса, та й підготується таке блюдо набагато швидше, всього за півгодини! Та й виварювати заливку довго не потрібно, - такий ледачий лагман в домашніх умовах і повинен бути досить рідким, адже в ньому так багато усіляких інгредієнтів, що супу у вас все одно не вийде, як би ви не намагалися.

  • Фарш - 300 грам
  • Локшина - 400 грам
  • Цибуля - 1 штука
  • Картопля - 2 штуки
  • Морква - 1/2 штуки
  • Помідор - 1 штука
  • Перець солодкий - 1/2 штуки
  • Томатна паста - 2 Ст. Ложки
  • Цукор - 0.5 чайних ложки
  • Сіль - За смаком
  • Спеції - За смаком
лінивий лагман - фото крок 1
1. Обсмажити на рослинному маслі спочатку цибулю, а потім додамо до нього фарш.
лінивий лагман - фото крок 2
2. Через деякий час солимо, перчим, додамо спеції і дрібно нарізану моркву. Перемішаємо. Додамо помідори і томатну пасту. Вогонь зменшуємо.
лінивий лагман - фото крок 3
3. Коли суміш трохи згасити, - додамо картоплю дрібними кубиками. Заливаємо водою, щоб покривала картоплю.
лінивий лагман - фото крок 4
4. Через 10 хвилин додамо дрібно рубаний часник і перець, нарізаний соломкою. Паралельно ставимо варитися локшину.
лінивий лагман - фото крок 5
5. Готову локшину викладаємо по тарілках, і заливаємо зверху готової сумішшю. Смачного!

Схожі рецепти