Лінивий курник
(покроковий рецепт з фото)
Всі страви, в яких є слово "ледачий", мої улюблені! Вони зазвичай нітрохи не гірше оригіналів, а робляться швидше і простіше. Не можу відязикати собі в такого привілею. І вам раджу цим користуватися.
Сьогодні я розповім вам про те, як приготувати ледачий курник з начинкою з стегенець і картоплі. Тісто тут заливне, і тому на нього піде мінімум часу. Але почекати, поки пиріг запікатиметься, вам буде необхідно. А на підготовку відведіть близько 20 хвилин. Все просто, і, звичайно, смачно.
- Крем - 100 грам
- Майонез - 90 грам
- Картопля - 6 штук
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Курячі стегна - 2 штуки
- Яйце - 2 штуки
- Борошно пшеничне - 1 Склянка
- Сіль - За смаком
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
Картопля наріжте кружальцями, цибуля -
Півкільцями, попередньо почистивши овочі.
Півкільцями, попередньо почистивши овочі.
Відокремте м’ясо від шматочків. Наріжте його невеликими шматочками. Перемішайте курку з сіллю.
Жароміцних форму змажте маслом. Викладіть в неї шарами картоплю, сіль і цибулю.
Потім зробіть шар з курки, а в кінці - трохи картоплі. Вся сіль.
Для тесту змішайте яйця з майонезом, сметаною, сіллю і борошном.
Влийте тісто на начинку. Запікайте курник протягом 45 хвилин при 180 градусах в духовці. Смачного!