Рецепт Лінивий курник фото

Лінивий курник
(покроковий рецепт з фото)

Кавказька кухня
Борошно , Овочі , Птах , Картопля , Курка , Цибуля , Курячі стегна
Пісні страви , Веганські страви
На обід , На вечерю
Випічка , Сідало
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 1 г. 10 хв.

Всі страви, в яких є слово"ледачий" , мої улюблені! Вони зазвичай нітрохи не гірше оригіналів, а робляться швидше і простіше. Не можу відязикати собі в такого привілею. І вам раджу цим користуватися.

Опис приготування:

Сьогодні я розповім вам про те, як приготувати ледачий курник з начинкою з стегенець і картоплі. Тісто тут заливне, і тому на нього піде мінімум часу. Але почекати, поки пиріг запікатиметься, вам буде необхідно. А на підготовку відведіть близько 20 хвилин. Все просто, і, звичайно, смачно.

  • Крем - 100 грам
  • Майонез - 90 грам
  • Картопля - 6 штук
  • Ріпчаста цибуля - 1 штука
  • Курячі стегна - 2 штуки
  • Яйце - 2 штуки
  • Борошно пшеничне - 1 Склянка
  • Сіль - За смаком
  • Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
лінивий курник - фото крок 1
Картопля наріжте кружальцями, цибуля -
Півкільцями, попередньо почистивши овочі.
лінивий курник - фото крок 2
Відокремте м’ясо від шматочків. Наріжте його невеликими шматочками. Перемішайте курку з сіллю.
лінивий курник - фото крок 3
Жароміцних форму змажте маслом. Викладіть в неї шарами картоплю, сіль і цибулю.
лінивий курник - фото крок 4
Потім зробіть шар з курки, а в кінці - трохи картоплі. Вся сіль.
лінивий курник - фото крок 5
Для тесту змішайте яйця з майонезом, сметаною, сіллю і борошном.
лінивий курник - фото крок 6
Влийте тісто на начинку. Запікайте курник протягом 45 хвилин при 180 градусах в духовці. Смачного!

Схожі рецепти