Рецепт Лаваш з тунцем фото

Лаваш з тунцем
(покроковий рецепт з фото)

Грузинська кухня
Риба та морепродукти , Лаваш , Консервований тунець , Тунець
Дієтичне харчування , Пісні страви
На обід , На швидку руку , На святковий стіл , На сніданок , Святковий обід
Кількість порцій: 4
Час приготування: 30 хв.

Лаваш - це невичерпне джерело ідей для легких і смачних закусок, адже кожен раз в нього можна класти абсолютно нову начинку. У цьому рецепті я пропоную вам простий і дуже смачний варіант.

Опис приготування:

Я дуже люблю готувати і коли я чекаю гостей, то завжди намагаюся зробити для них якомога більше різної смакоти. І скільки б я страв не приготувала, скільки б салатів не зробила, але швидше за все мої гості з'їдають закуску у цій простому рецептом лаваша з тунцем. Взагалі, з лаваша виходять відмінні страви, і головна їх принадність у тому, що для їх приготування ви можете використовувати різні начинки. Я пропоную вам найпростіший спосіб: загорнути в лаваш консерву з тунця, додати сир і овочі для свіжості. Так просто і швидко, зате який чудовий смак! Ця страва завжди розходиться на ура, і без нього в нашому домі не проходить не один свято, іноді я навіть роблю такі рулетики на сніданок або обід для своєї сім'ї, бо мої домашні їх обожнюють. Тому якщо ви хочете швидко приготувати щось смачне і цікаве для гостей або просто урізноманітнити повсякденний обід, тоді я з радістю розповім вам, як зробити лаваш з тунцем - відмінну закуску на всі випадки життя.

  • Лаваш - 2 штуки
  • Тунець консервований - 300 грам
  • Сир м'який - 200 грам (зразок Філодельфіі або мілкао)
  • Салат-латук - 1 штука
  • Морква - 2 штуки
  • Вапно - 1 штука
  • Масло оливкове - 2 Ст. Ложки
  • Перець чорний мелений - За смаком
  • Сіль - За смаком
лаваш з тунцем - фото крок 1
У миску викладаємо тунець, додаємо м'який сир, оливкова олія і сік лайма. Перчимо все, при необхідності солимо і перемішуємо. У начинку можна додати і свіжу зелень, але у мене її в цей раз не було.
лаваш з тунцем - фото крок 2
Тепер чистимо моркву і трьом її на крупній тертці.
лаваш з тунцем - фото крок 3
Салатні листя ретельно промиваємо і висушуємо.
лаваш з тунцем - фото крок 4
Тепер беремо лаваш, якщо він великий, то розрізаємо його на дві частини і викладаємо на рівну поверхню. Але одну половину лаваша кладемо листя салату, а на них суміш тунця і сиру, поруч кладемо терту моркву. Звертаємо лаваш рулетом, трохи притискаємо його і ставимо в холодильник. В ідеалі його потрібно потримати там пару годинок, щоб лаваш просочився, але якщо час підтискає, то вистачить і 20-30 хвилин.
лаваш з тунцем - фото крок 5
Потім нарізаємо лаваш на 2 частини і подаємо до столу. Смачного!

Схожі рецепти