Рецепт Лагман з індички фото

Лагман з індички
(покроковий рецепт з фото)

Індійська кухня
Овочі, Індичка, Птах, Морква, Локшина
Дієтичне харчування
На обід, Корисний обід
Гарячі страви

У багатьох чомусь таке блюдо, сподіваючись лагман, асоціюється з чимось жирним і ні краплі не корисним. А ось і ні! Я розповім вам, як приготувати лагман з індички, щоб вийшло смачно, ситно, і здорово!

Дуже цікавий і простий рецепт лагмана з індички, - для вас! впевнена, він припаде до душі практично всім, - і любителям ситно поїсти (за рахунок додавання олії при обсмажуванні індички бульйон виходить дуже ніжним і насиченим), і тих, хто краще харчуватися правильно (в такому випадку рекомендую обсмажувати овочі та індичку на мінімальній кількості рослинного масла). Ну а в іншому ж, рецепт приготування лагмана з індички можу просто назвати вдалим, і радити вам його приготувати. Хай щастить!

  • Грудка індички - 1 штука
  • Цибуля - 2 штуки
  • Морква - 3 штуки
  • Локшина - 300 грам
  • Вершкове масло - 100 грам
  • Томатна паста - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
лагман з індички - фото крок 1
1. Вершкове масло розтоплюємо на сковороді, і обсмажити в ньому шматочки індички з цибулею і морквою.
лагман з індички - фото крок 2
2. Додамо томатну пасту, сіль, перець, і всілякі приправи за смаком.
лагман з індички - фото крок 3
3. Десь через 10 хвилин заливаємо водою (на ваш погляд, хто як любить - погуще або пожиже), додамо локшину і на маленькому вогні варимо ще 20 хвилин.
лагман з індички - фото крок 4
4. При подачі прикрасьте свіжою зеленню. Смачного!

Схожі рецепти