Лагман з індички
(покроковий рецепт з фото)
У багатьох чомусь таке блюдо, сподіваючись лагман, асоціюється з чимось жирним і ні краплі не корисним. А ось і ні! Я розповім вам, як приготувати лагман з індички, щоб вийшло смачно, ситно, і здорово!
Дуже цікавий і простий рецепт лагмана з індички, - для вас! впевнена, він припаде до душі практично всім, - і любителям ситно поїсти (за рахунок додавання олії при обсмажуванні індички бульйон виходить дуже ніжним і насиченим), і тих, хто краще харчуватися правильно (в такому випадку рекомендую обсмажувати овочі та індичку на мінімальній кількості рослинного масла). Ну а в іншому ж, рецепт приготування лагмана з індички можу просто назвати вдалим, і радити вам його приготувати. Хай щастить!
- Грудка індички - 1 штука
- Цибуля - 2 штуки
- Морква - 3 штуки
- Локшина - 300 грам
- Вершкове масло - 100 грам
- Томатна паста - 2 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
1. Вершкове масло розтоплюємо на сковороді, і обсмажити в ньому шматочки індички з цибулею і морквою.
2. Додамо томатну пасту, сіль, перець, і всілякі приправи за смаком.
3. Десь через 10 хвилин заливаємо водою (на ваш погляд, хто як любить - погуще або пожиже), додамо локшину і на маленькому вогні варимо ще 20 хвилин.
4. При подачі прикрасьте свіжою зеленню. Смачного!