Рецепт Лагман в мікрохвильовці фото

Лагман в мікрохвильовці
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня , Узбецька кухня
М'ясо, Овочі, Яловичина, Локшина
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід
Гарячі страви

Рецепт приготування лагмана в мікрохвильовці добре підходить для випадків, коли на плиті готувати "не з руки", - то занадто жарко, то все конфорки зайняті… А так все приготується і швидше, і соковитіше!

Взагалі, є кілька основних тонкощів щодо цього рецепта приготування лагмана в мікрохвильовці. Головне, - це постійно, як можна частіше, заважати весь вміст каструлі, і закривати кришкою не дуже щільно - щоб бульйон не втік. Ну і, ясне діло, лагман в мікрохвильовці в домашніх умовах готується тільки в посуді, спеціально призначеної для СВЧ-печі. Ось начебто і все. Бажаю удачі!

  • Яловичина - 300 грам
  • Локшина - 200 грам
  • Морква - 2 штуки
  • Цибуля - 1 штука
  • Перець болгарський - 2 штуки
  • Помідор - 2 штуки
  • Картопля - 4 штуки
  • Часник - 3 зубчики
  • Спеції - За смаком
  • Сіль - За смаком
лагман в мікрохвильовці - фото крок 1
1. Отже, в сковороді або посуді, підходящої для мікрохвильовці (з бортиками) розмазує рослинне масло, і викладаємо шматочки яловичини. На максимальній потужності виставляємо таймер на 40 хвилин.
лагман в мікрохвильовці - фото крок 2
2. Моркву і цибулю подрібнюємо, мікрохвильовку відкриваємо, шматочки м'яса перевертаємо, і викладаємо овочі. Продовжимо готування.
лагман в мікрохвильовці - фото крок 3
3. Через пару хвилин, коли і цибулю, і морква зарумянятся, перемішаємо цю суміш і заллємо приблизно дві склянки води. Закриваємо кришкою і продовжимо готувати.
лагман в мікрохвильовці - фото крок 4
4. Коли суміш закипить, і морква вже стане м'якою, додамо подрібнені помідори і перці. Продовжимо готувати.
лагман в мікрохвильовці - фото крок 5
5. Картоплю миємо, чистим, нарізаємо кубиками. Додамо до суміші, перемішаємо, і заливаємо ще водою, щоб трохи покривала суміш. Продовжимо готування.
лагман в мікрохвильовці - фото крок 6
6. Паралельно відваримо локшину, і коли вже суміш підготується, розкладаємо локшину по тарілках, і заливаємо отриманим бульйоном. Смачного!

Схожі рецепти