Лагман kapustnıy
(покроковий рецепт з фото)
Дуже простий рецепт лагмана капустяного просто створений для сімейного обіду або вечері. Смачно, швидко і дуже просто в приготуванні! А вже як ситно - ще не скоро відчуєте голод! Так що раджу!
Рецепт приготування лагмана капустяного мені подобається як раз своєю "двозначністю", - з одного боку, ніби як і суп, а з іншого - ніби як і друга страва. Так що "рідина" лагмана можете варіювати повністю покладаючись на свій смак. Тому що це дуже простий рецепт лагмана капустяного, і само собою, він відрізняється від традиційної рецептури. Так що якщо вже спрощувати - то спрощувати, і я вам рекомендую відкинути сумніви і зайнятися лагманом!
- Яловичина - 700 грам
- Капуста - 200 грам
- Цибуля - 2 штуки
- Морква - 1 штука
- Помідор - 2 штуки
- Картопля - 3 штуки
- Часник - 5 зубчиків
- Томатна паста - За смаком
- Масло рослинне - За смаком (для смаження)
- Зелень - За смаком
- Сіль - За смаком
1. М'ясо, цибулю і моркву подрібнити і обсмажити на рослинному маслі, найкраще - Казань.
2. Коли вже й овочі, і м'ясо зарумянятся, - додамо рубаний часник і помідори. А також томатну пасту і спеції. Тушкуємо все разом, потім додамо воду і тушкуємо до готовності.
3. Як тільки вода закипить, - додамо картоплю кубиками, нашатковану капусту, а також що залишилися овочі та зелень.
4. Тушкуємо на невеликому вогні до готовності картоплі.
5. Окремо відварюємо локшину, і в кожну тарілку насипаємо спочатку локшину, потім зверху заливаємо сумішшю з казанка. Солимо і перчимо до смаку, а також додамо спеції вже в тарілках.