Рецепт Лагман kapustnıy фото

Лагман kapustnıy
(покроковий рецепт з фото)

Узбецька кухня
М'ясо , Овочі , Капуста , Картопля , Яловичина
Дієтичне харчування
На обід
Гарячі страви
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 40 хв.

Дуже простий рецепт лагмана капустяного просто створений для сімейного обіду або вечері. Смачно, швидко і дуже просто в приготуванні! А вже як ситно - ще не скоро відчуєте голод! Так що раджу!

Опис приготування:

Рецепт приготування лагмана капустяного мені подобається як раз своєю"двозначністю" , - з одного боку, ніби як і суп, а з іншого - ніби як і друга страва. Так що"рідина" лагмана можете варіювати повністю покладаючись на свій смак. Тому що це дуже простий рецепт лагмана капустяного, і само собою, він відрізняється від традиційної рецептури. Так що якщо вже спрощувати - то спрощувати, і я вам рекомендую відкинути сумніви і зайнятися лагманом!

  • Яловичина - 700 грам
  • Капуста - 200 грам
  • Цибуля - 2 штуки
  • Морква - 1 штука
  • Помідор - 2 штуки
  • Картопля - 3 штуки
  • Часник - 5 зубчиків
  • Томатна паста - За смаком
  • Масло рослинне - За смаком (для смаження)
  • Зелень - За смаком
  • Сіль - За смаком
лагман kapustnıy - фото крок 1
1. М'ясо, цибулю і моркву подрібнити і обсмажити на рослинному маслі, найкраще - Казань.
лагман kapustnıy - фото крок 2
2. Коли вже й овочі, і м'ясо зарумянятся, - додамо рубаний часник і помідори. А також томатну пасту і спеції. Тушкуємо все разом, потім додамо воду і тушкуємо до готовності.
лагман kapustnıy - фото крок 3
3. Як тільки вода закипить, - додамо картоплю кубиками, нашатковану капусту, а також що залишилися овочі та зелень.
лагман kapustnıy - фото крок 4
4. Тушкуємо на невеликому вогні до готовності картоплі.
лагман kapustnıy - фото крок 5
5. Окремо відварюємо локшину, і в кожну тарілку насипаємо спочатку локшину, потім зверху заливаємо сумішшю з казанка. Солимо і перчимо до смаку, а також додамо спеції вже в тарілках.

Схожі рецепти