Рецепт Kyefali, запечена в рукаві фото

Kyefali, запечена в рукаві
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Риба та морепродукти
Вегетаріанське харчування , ПП рецепти , Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Страви в рукаві
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 1 г. 10 хв.

Рибу в рукаві зіпсувати дуже важко, тому не бійтеся і готуйте Процес - простий, у вас все вийде смачно!

Опис приготування:

Смачну і ніжну рибку на обід або вечерю зовсім нескладно приготувати в духовці в рукаві. Та ще й лист мити не доведеться Я хочу розповісти вам, як приготувати кефаль, запечену в рукаві. Це робиться дуже просто, повірте. Почистити рибку, обсипати спеціями й укласти в рукав - що може бути простіше. Давайте злегка ускладнити рецепт і приготуємо кефаль з начинкою. Рецепт приготування кефалі, запеченої в рукаві з фото перед вами. Готуємо!

  • Kyefali - 1 кілограм(1 штука)
  • Гриби - 250-300 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Мед - 1 Чайна ложка
  • Гірчичний - 2 чайних ложки
  • Імбир сухий мелений - 0, 5 чайних ложки
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
Kyefali, запечена в рукаві - фото крок 1
Чистимо і добре промиваємо рибу. Зайву вологу прибираємо паперовим рушником.
Kyefali, запечена в рукаві - фото крок 2
Змішуємо гірчицю, 2/3 чайної ложки солі, імбир і мед. Вийшла сумішшю обмазуємо рибу і зовні, і всередині.
Kyefali, запечена в рукаві - фото крок 3
Чистимо цибулю та гриби. Нарізаємо на невеликі шматочки і обсмажуємо на рослинному маслі практично до готовності. Солимо.
Kyefali, запечена в рукаві - фото крок 4
Зашиваємо черевце кефалі майже до кінця. Через час, що залишився отвір наповнюємо черевце обсмаженими грибами, потім зашиваємо черевце повністю. Нитку краще взяти темну - після запікання її буде добре видно і ви зможете без праці її видалити.
Kyefali, запечена в рукаві - фото крок 5
Зав'язуємо кінець рукава і вкладаємо в нього підготовлену рибу. Зав'язуємо другий кінець. Викладаємо рибу на деко або у жароміцних форму і відправляємо запікатися в розігрітій до 180 градусів духовку хвилин на 40-50. Рибка буде соковитою, тому якщо ви хочете злегка підсушити-засмажити верх - розріжте рукав по верху хвилин за 10 до закінчення часу готування. Тільки акуратно - сік з рукава не повинен витекти.

Схожі рецепти