Kyefali, запечена в рукаві
(покроковий рецепт з фото)
Рибу в рукаві зіпсувати дуже важко, тому не бійтеся і готуйте Процес - простий, у вас все вийде смачно!
Смачну і ніжну рибку на обід або вечерю зовсім нескладно приготувати в духовці в рукаві. Та ще й лист мити не доведеться Я хочу розповісти вам, як приготувати кефаль, запечену в рукаві. Це робиться дуже просто, повірте. Почистити рибку, обсипати спеціями й укласти в рукав - що може бути простіше. Давайте злегка ускладнити рецепт і приготуємо кефаль з начинкою. Рецепт приготування кефалі, запеченої в рукаві з фото перед вами. Готуємо!
- Kyefali - 1 кілограм(1 штука)
- Гриби - 250-300 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Мед - 1 Чайна ложка
- Гірчичний - 2 чайних ложки
- Імбир сухий мелений - 0, 5 чайних ложки
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка

Чистимо і добре промиваємо рибу. Зайву вологу прибираємо паперовим рушником.

Змішуємо гірчицю, 2/3 чайної ложки солі, імбир і мед. Вийшла сумішшю обмазуємо рибу і зовні, і всередині.

Чистимо цибулю та гриби. Нарізаємо на невеликі шматочки і обсмажуємо на рослинному маслі практично до готовності. Солимо.

Зашиваємо черевце кефалі майже до кінця. Через час, що залишився отвір наповнюємо черевце обсмаженими грибами, потім зашиваємо черевце повністю. Нитку краще взяти темну - після запікання її буде добре видно і ви зможете без праці її видалити.

Зав'язуємо кінець рукава і вкладаємо в нього підготовлену рибу. Зав'язуємо другий кінець. Викладаємо рибу на деко або у жароміцних форму і відправляємо запікатися в розігрітій до 180 градусів духовку хвилин на 40-50. Рибка буде соковитою, тому якщо ви хочете злегка підсушити-засмажити верх - розріжте рукав по верху хвилин за 10 до закінчення часу готування. Тільки акуратно - сік з рукава не повинен витекти.