Рецепт Kyefali, запечена в духовці фото

Kyefali, запечена в духовці
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Риба та морепродукти
Вегетаріанське харчування , ПП рецепти , Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 5-7
Час приготування: 50 хв.

Kyefali, запечена в духовці, та ще й з овочами - чому не смакота? Ця страва обов'язково прикрасить ваш святковий стіл або перетворить звичайний обід або вечерю на справжнє свято.

Опис приготування:

Простий рецепт кефалі, запеченої в духовці:

1. Починаю завжди з того, що чищу рибку, виймаю всі нутрощі і добре промиваю під проточною водою.

2. Потім беру овочі. З картоплі і кабачка знімаю шкірку, мою і нарізаю на кругляшки. Мою інші овочі. Помідор ріжу на дольки, селера - кружечками, а болгарський перець нарізаю невеликими частинами.

3. Після овочів знову приступаю до рибку. Kyefali, всередині і зовні, перчу і натираю сіллю. Потім оливковою олією змащую деко, перекладаю на нього кефаль і навколо рибки викладаю нарізані овочі.

4. Блюдо відправляю запікатися в духовку, розігрітій до 180 градусів. Запікати потрібно приблизно 30 хвилин.

5. Коли рибка покриється золотистою скоринкою, її потрібно вийняти і посипати свіжою петрушкою. Блюдо готово.

Смачного!


  • Kyefali - 3 штуки (свіжі)
  • Живці селери- 5 штук
  • Помідор - 4 штуки (великих)
  • Болгарський перець - 2 штуки
  • Кабачок - 2 штуки
  • Сіль - будь-За смаком
  • Чорний перець - будь-За смаком (мелений)
  • Петрушка - будь-За смаком (свіжа)
  • Оливкова олія - 100 грам
  • Картопля - 5 штук
Простий рецепт кефалі, запеченої в духовці:

1. Починаю завжди з того, що чищу рибку, виймаю всі нутрощі і добре промиваю під проточною водою.

2. Потім беру овочі. З картоплі і кабачка знімаю шкірку, мою і нарізаю на кругляшки. Мою інші овочі. Помідор ріжу на дольки, селера - кружечками, а болгарський перець нарізаю невеликими частинами.

3. Після овочів знову приступаю до рибку. Kyefali, всередині і зовні, перчу і натираю сіллю. Потім оливковою олією змащую деко, перекладаю на нього кефаль і навколо рибки викладаю нарізані овочі.

4. Блюдо відправляю запікатися в духовку, розігрітій до 180 градусів. Запікати потрібно приблизно 30 хвилин.

5. Коли рибка покриється золотистою скоринкою, її потрібно вийняти і посипати свіжою петрушкою. Блюдо готово.

Смачного!

Схожі рецепти