Рецепт Kyefali, запечена в фользі фото

Kyefali, запечена в фользі
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Риба та морепродукти
Вегетаріанське харчування, ПП рецепти, Пісні страви
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Страви у фользі

Запечена риба - це завжди смачно і завжди просто готується. Таку рибку можна приготувати навіть на невелике сімейне торжество.

Риба, запечена в фользі, завжди виходить смачною і ніжною. Вона виходить приготовленої в своєму соку, а це значить, що всі корисні речовини залишаються в ній. Хочу розповісти вам, як приготувати кефаль, запечену у фользі. Таким способом цю смачну рибу можна запекти в духовці, а можна і на вугіллі на природі. Простий рецепт кефалі, запеченої у фользі, - перед вами. А на фото ви зможете побачити всі етапи підготовки риби. Я думаю, що все просто і зрозуміло Отже, готуємо.

  • Kyefali - 800 грам(2 штуки)
  • Лимон - 1/2 штуки
  • Петрушка зелень - 30 грам
  • Помідори - 2 штуки
  • Спеції для риби - 0, 5 чайних ложки
  • Рослинна олія - 2-3 Ст. Ложок
  • Сіль - 2/3 чайних ложки
  • Часник - 2 зубчики (по бажанню)
Kyefali, запечена в фользі - фото крок 1
Чистим кефаль, видаляємо нутрощі і голову. Добре промиваємо рибу, підсушують паперовим рушником і робимо на ній надрізи. Солимо, посипаємо спеціями.
Kyefali, запечена в фользі - фото крок 2
Нарізаємо зелень, лимон розрізаємо на тонкі кружальця. Якщо ви вирішили запікати рибку з часником, чеснок чистим, подрібнюємо. У черевце кожної рибки вкладаємо лимон, часник і зелень петрушки.
Kyefali, запечена в фользі - фото крок 3
Фольгу складаємо в два шари, відриваємо такий шматок, щоб можна було щільно загорнути рибу. Рибу будемо загортати кожну окремо. Наливаємо в фольгу рослинне масло і мачає в нього рибу з усіх боків.
Kyefali, запечена в фользі - фото крок 4
Щільно пакуємо рибку, щоб в процесі запікання сік не витікав.
Kyefali, запечена в фользі - фото крок 5
Викладаємо упаковану рибу на деко і відправляємо в нагріту до 200 градусів духовку на 30-35 хвилин.

Схожі рецепти