Рецепт Kyefali, смажена на сковороді фото

Kyefali, смажена на сковороді
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Риба та морепродукти
Вегетаріанське харчування , ПП рецепти , Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 45 хв.

Пропоную приготувати смачне і просте блюдо для звичайного обіду або вечері. Готується ця жирна рибка дуже легко і просто. А ще в ній мало кісток, що особливо приємно.

Опис приготування:

Кефаль - досить жирна рибка зі специфічним смаком. Тому при приготуванні обов'язково додавайте спеції. Хочу запропонувати вам скористатися рецептом приготування кефалі, смаженої на сковороді. Рецепт простий і легкий, впорається з ним навіть починаюча господиня. Завдяки спецій і цибулі кефаль стане особливо смачною і ароматною. При смаженні разом з цибулею можна додати свіжу зелень. Ну що, простий рецепт кефалі, смаженої на сковороді, перед вами, готуватимемо?

  • Kyefali - 1 кілограм
  • Цибуля ріпчаста - 2-3 штук
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Перець чорний мелений - 2-3 Щепоток
  • Спеції для риби - 1 Чайна ложка (якщо немає спеціального набору спецій, змішайте пряні сухі трави: розмарин, чебрець, кріп і петрушку)
  • Борошно - 0, 5 склянки
  • Рослинна олія - 3-4 Ст. Ложок
Kyefali, смажена на сковороді - фото крок 1
Для початку чистимо і добре промиваємо рибу.
Kyefali, смажена на сковороді - фото крок 2
Гарненько посипаємо її сіллю і спеціями.
Kyefali, смажена на сковороді - фото крок 3
Обвалюють кожну рибку в борошні.
Kyefali, смажена на сковороді - фото крок 4
І викладаємо на розігріту з маслом сковороду. Смажимо на середньому вогні.
Kyefali, смажена на сковороді - фото крок 5
В цей час чистимо і нарізаємо півкільцями цибулю.
Kyefali, смажена на сковороді - фото крок 6
Коли риба обсмажиться з одного боку до рум'яної скоринки, перевертаємо її і посипаємо зверху підготовленим цибулею. Зменшуємо вогонь під сковорідкою, накриваємо кришкою і готуємо до тих пір, поки рибка не стане рум'яною і з іншого боку, а цибуля не стане прозорим.

Схожі рецепти