Рецепт Квас з закваски фото

Квас з закваски
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Дріжджі
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування
На полуденок , Для дітей , На природу
Напої , Квас
Кількість порцій: 2
Час приготування: 19 г. 0 хв.

У літню пору квас набуває особливої ​​актуальності. Так чому б не приготувати його в домашніх умовах? Пропоную простий рецепт квасу, зробленого на основі закваски.

Опис приготування:

До вашої уваги - простий рецепт приготування квасу з закваски. Закваска готується з чорного хліба, цукор і теплої води. Сам квас на основі закваски готується протягом однієї доби, зберігається в холодильнику і вживається холодним. Вдалого приготування і гарного вам дня!

  • Дріжджі - За смаком
  • Сухарі - 300 грам (з темного хліба)
  • Цукор - 5 Ст. Ложок
  • Вода - 2 L (чиста)
квас з закваски - фото крок 1
Закваску помістіть в банку, додайте сухарі, цукор і воду. Ретельно все перемішайте.
квас з закваски - фото крок 2
Накрий ті банку марлею. Настоюйте в теплому місці 24 годину.
квас з закваски - фото крок 3
Через 24 години процідіть хлібний квас через марлю і помістіть в холодильник. Через пару годин - можна пити!

Схожі рецепти