Квас з закваски
(покроковий рецепт з фото)
У літню пору квас набуває особливої актуальності. Так чому б не приготувати його в домашніх умовах? Пропоную простий рецепт квасу, зробленого на основі закваски.
До вашої уваги - простий рецепт приготування квасу з закваски. Закваска готується з чорного хліба, цукор і теплої води. Сам квас на основі закваски готується протягом однієї доби, зберігається в холодильнику і вживається холодним. Вдалого приготування і гарного вам дня!
- Дріжджі - За смаком
- Сухарі - 300 грам (з темного хліба)
- Цукор - 5 Ст. Ложок
- Вода - 2 L (чиста)
Закваску помістіть в банку, додайте сухарі, цукор і воду. Ретельно все перемішайте.
Накрий ті банку марлею. Настоюйте в теплому місці 24 годину.
Через 24 години процідіть хлібний квас через марлю і помістіть в холодильник. Через пару годин - можна пити!