Квас з пшона
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 3
Час приготування: 2 дн. 9 г. 0 хв.
Коли в квасі відбувається процес бродіння, утворюється безліч корисних бактерій. При щоденному вживанні квасу з пшона у вас покращитися травлення і зміцнитися імунітет.
Опис приготування:
Перед вами - простий рецепт приготування квасу з пшона. Цей квас готується з кірочок чорного хліба, Pšeno, цукру і кип'яченої води. Не поспішайте викидати закваску, з неї можна приготувати ще не одну порцію смачного квасу. Головне - зберігайте його в холодильнику. Хай щастить!
- Пшоно - 2 склянки
- Цукор - 3 Ст. Ложки
- Хліб чорний - 2-3 штук (скоринки)
Підготовлені інгредієнти кладемо в 3-х літрову банку і заливаємо теплою кип'яченою водою. Ми залишаємо банку на 2-3 дня в теплому місці.
Готовність квасу перевіряємо наявністю утворилися на поверхні бульбашок. Квас потрібно процідити і розлити по пляшках. Зберігати в холодильнику.
Пийте на здоров'я!