Рецепт Квас з пшона фото

Квас з пшона
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Крупи , Пшоно і пшениця
Рецепти без шкоди
На полуденок , Для дітей , На природу
Напої , Квас
Кількість порцій: 3
Час приготування: 2 дн. 9 г. 0 хв.

Коли в квасі відбувається процес бродіння, утворюється безліч корисних бактерій. При щоденному вживанні квасу з пшона у вас покращитися травлення і зміцнитися імунітет.

Опис приготування:

Перед вами - простий рецепт приготування квасу з пшона. Цей квас готується з кірочок чорного хліба, Pšeno, цукру і кип'яченої води. Не поспішайте викидати закваску, з неї можна приготувати ще не одну порцію смачного квасу. Головне - зберігайте його в холодильнику. Хай щастить!

  • Пшоно - 2 склянки
  • Цукор - 3 Ст. Ложки
  • Хліб чорний - 2-3 штук (скоринки)
квас з пшона - фото крок 1
Підготовлені інгредієнти кладемо в 3-х літрову банку і заливаємо теплою кип'яченою водою. Ми залишаємо банку на 2-3 дня в теплому місці.
квас з пшона - фото крок 2
Готовність квасу перевіряємо наявністю утворилися на поверхні бульбашок. Квас потрібно процідити і розлити по пляшках. Зберігати в холодильнику.
квас з пшона - фото крок 3
Пийте на здоров'я!

Схожі рецепти