Курячі грудки з сиром і беконом
(покроковий рецепт з фото)
Зробив, як приготувати курячі грудки з сиром і беконом? розповім! Просте і дуже смачне блюдо для всієї родини. Можна використовувати м'який або твердий сир, а замість шпинату взяти іншу зелень.
Грудки подавайте відразу після запікання. Такі курячі грудки можна з легкістю зробити на святковий стіл в якості основного м'ясної страви. Бекон дозволяє зберегти соковитість грудки, що дуже важливо при її приготуванні. Грудку годі й обсмажувати попередньо на сковороді з беконом, а відразу відправити в духовку.
- Філе - 4 штуки
- Шпинат - 280 грам
- Вершковий сир - 115 грам
- Пармезан - 50 грам
- Зелена цибуля - 4 штуки
- Часник - 4 зубчики
- Бекон - 8 штук
- Сіль, перець - За смаком
1. Вимийте куряче м'ясо, витріть його серветками. Гострим ножем зробіть глибокий надріз, так би язикати «кишеню».
2. У миску викладіть вершковий сир, тертий сир, подрібнену зелену цибулю, подрібнений шпинат, сіль і poperčite.
3. Відкрийте курячий «кишеню» і всередину покладіть ¼ частина приготовленої начинки.
4. Кожну грудку оберніть 2 смужками бекону, щоб прикрити начинку.
5. Порожній деко заздалегідь відправте в розігріту до 180 градусів духовку. Викладіть грудки на гарячий деко, щоб вийшла корочка. Запікайте м'ясо при 200 градусах 15-20 хвилин.
6. Готову грудку дістаньте з духовки і подавайте відразу, смачного!