Рецепт Курячі грудки з сиром і беконом фото

Курячі грудки з сиром і беконом
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
М'ясо , Субпродукти , Молочні продукти , Птах , Вершковий сир , Сир , Курка , Куряче філе , Бекон , Пармезан
Дієтичне харчування , Низькокалорійні , Рецепти для схуднення
На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви , Страви з начинкою
Кількість порцій: 4
Час приготування: 40 хв.

Зробив, як приготувати курячі грудки з сиром і беконом? розповім! Просте і дуже смачне блюдо для всієї родини. Можна використовувати м'який або твердий сир, а замість шпинату взяти іншу зелень.

Опис приготування:

Грудки подавайте відразу після запікання. Такі курячі грудки можна з легкістю зробити на святковий стіл в якості основного м'ясної страви. Бекон дозволяє зберегти соковитість грудки, що дуже важливо при її приготуванні. Грудку годі й обсмажувати попередньо на сковороді з беконом, а відразу відправити в духовку.

  • Філе - 4 штуки
  • Шпинат - 280 грам
  • Вершковий сир - 115 грам
  • Пармезан - 50 грам
  • Зелена цибуля - 4 штуки
  • Часник - 4 зубчики
  • Бекон - 8 штук
  • Сіль, перець - За смаком
курячі грудки з сиром і беконом - фото крок 1
1. Вимийте куряче м'ясо, витріть його серветками. Гострим ножем зробіть глибокий надріз, так би язикати «кишеню».
курячі грудки з сиром і беконом - фото крок 2
2. У миску викладіть вершковий сир, тертий сир, подрібнену зелену цибулю, подрібнений шпинат, сіль і poperčite.
курячі грудки з сиром і беконом - фото крок 3
3. Відкрийте курячий «кишеню» і всередину покладіть ¼ частина приготовленої начинки.
курячі грудки з сиром і беконом - фото крок 4
4. Кожну грудку оберніть 2 смужками бекону, щоб прикрити начинку.
курячі грудки з сиром і беконом - фото крок 5
5. Порожній деко заздалегідь відправте в розігріту до 180 градусів духовку. Викладіть грудки на гарячий деко, щоб вийшла корочка. Запікайте м'ясо при 200 градусах 15-20 хвилин.
курячі грудки з сиром і беконом - фото крок 6
6. Готову грудку дістаньте з духовки і подавайте відразу, смачного!

Схожі рецепти