Куряче філе в сметанному соусі
(покроковий рецепт з фото)
На обід, На вечерю, На полуденок, Для дітей, На швидку руку, На природу, На святковий стіл, На сніданок, Фуршет
Я дуже люблю цей рецепт. Крім того, що страва виходить дуже смачним, воно підходить до будь-якого гарніру. Готується воно вкрай швидко і з невеликої кількості м'яса можна приготувати багато.
При приготуванні цієї страви, замість води можна взяти молоко, але воно має бути кімнатної температури.
- Куряче філе - 500 грам
- Цибуля ріпчаста - 200 штук
- Рослинна олія - За смаком
- Сіль, спеції - За смаком
- Крем - 3-4 Ст. Ложки
- Вода - 1 Склянка
- Гриби - 100 грам
Як же приготувати куряче філе в сметанному соусі? просто.
Я буду готувати половину порції.
Отже, куряче філе нарізаємо на невеликі шматочки.
Я буду готувати половину порції.
Отже, куряче філе нарізаємо на невеликі шматочки.
Ріпчасту цибулю нарізаємо півкільцями. При обсмажуванні і гасінні він стане м'якше. Різати його кубиком довго і немає сенсу.
На рослинному маслі обсмажуємо цибулю до ледь помітного рум'янцю.
Коли цибуля обсмажиться, додаємо нарізане філе.
Сковороду можна накрити кришкою. Помішуйте. Коли м'ясо стане світлим, сіль его, поперчіть, додайте спецій до курки.
Печериці нарізаємо довільно.
Печериці нарізаємо довільно.
До м'яса додайте гриби. Перемішайте. Гасіть все разом.
З холодильника дістаньте сметану. Якщо ви зараз вивалити її в сковороду, то вона майже напевно згорнеться. Змішайте сметану з водою. Влийте в сковороду. Тепер м'ясо буде гаситися в сметанному соусі, при цьому сметана не завершиться.
Подайте м'ясо до столу з рисом або картоплею.