Рецепт Філе індички в сметанному соусі фото

Філе індички в сметанному соусі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Індичка, Птах, Філе індички
Дієтичне харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Солоне

Пропоную досить легкий рецепт приготування філе індички під сметанним соусом. Таке блюдо припаде до смаку всім вашим гостям, адже м'ясо виходить неймовірно соковитим і смачним.

Отже, ось мої хитрощі прігтовленія філе індички під сметанним соусом.

Використовуйте м'ясо індички кімнатної температури, так воно вийде більш соковитим. Якщо у вас є зайві 1-2 години часу, можете замаринувати м'ясо в оливковій олії, спеціях і часнику. Незважаючи на те, що я рекомендую використовувати сметану 15%, ви можете замінити її на більш жирну.

  • Філе індички - 5 штук
  • Крем - 400 грам(15%)
  • Суміш перців - 1 щіпка
  • Цибуля - 2 штуки
  • Сіль - За смаком
  • Оливкова олія - 5 Ст. Ложок
  • Зелень - 1 пучок
1
Філе індички промийте і просушіть паперовим рушником.
2
На розігріту з оливковою олією сковороду викладіть філе індички, приправити сіллю, поперчіть і смажте з двох сторін до готовності.
3
Нарізану цибулину додайте на сковороду і смажте до золотистого кольору.
4
Ретельно посоліть і поперчіть сметану, перемішайте і додайте в сковороду до філе.
5
Гасіть блюдо на маленькому вогні під кришкою протягом 5-10 хвилин, не забувайте помішувати.
6
Посипте готову страву дрібно нарубаної зеленню. Смачного!

Схожі рецепти