Філе індички в сметанному соусі
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную досить легкий рецепт приготування філе індички під сметанним соусом. Таке блюдо припаде до смаку всім вашим гостям, адже м'ясо виходить неймовірно соковитим і смачним.
Отже, ось мої хитрощі прігтовленія філе індички під сметанним соусом.
Використовуйте м'ясо індички кімнатної температури, так воно вийде більш соковитим. Якщо у вас є зайві 1-2 години часу, можете замаринувати м'ясо в оливковій олії, спеціях і часнику. Незважаючи на те, що я рекомендую використовувати сметану 15%, ви можете замінити її на більш жирну.
- Філе індички - 5 штук
- Крем - 400 грам(15%)
- Суміш перців - 1 щіпка
- Цибуля - 2 штуки
- Сіль - За смаком
- Оливкова олія - 5 Ст. Ложок
- Зелень - 1 пучок
1
Філе індички промийте і просушіть паперовим рушником.
2
На розігріту з оливковою олією сковороду викладіть філе індички, приправити сіллю, поперчіть і смажте з двох сторін до готовності.
3
Нарізану цибулину додайте на сковороду і смажте до золотистого кольору.
4
Ретельно посоліть і поперчіть сметану, перемішайте і додайте в сковороду до філе.
5
Гасіть блюдо на маленькому вогні під кришкою протягом 5-10 хвилин, не забувайте помішувати.
6
Посипте готову страву дрібно нарубаної зеленню. Смачного!