Грудка індички в сметанному соусі
(покроковий рецепт з фото)
Смачне і соковите м'ясо з найніжнішим соусом чудово підійдуть до будь-якого гарніру. Цим блюдом з задоволенням будуть ласувати навіть вибагливі дітлахи.
Всі знають, що м'ясо індички корисне, але не всі вміють правильно і смачно його приготувати. Я пропоную вашій увазі цей простенький рецепт, по якому ви зможете приготувати ніжне і смачне блюдо з грудки індички. М'ясо виходить ніжним і соковитим, і навіть ваші дітки будуть уплітати його за обидві щоки Гарнір до м'яса приготуйте будь - хоч кашу, хоч макарони. Розповідаю, як приготувати грудку індички в сметанному соусі.
- Грудка індички - 300-400 грам
- Крем - 200 грам
- Сіль - 1/3 чайних ложки (за смаком)
- Перець чорний мелений - 1-2 Щепоток
- Сир твердий - 50 грам (найкраще пармезан)
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
Філе індички промити, обсушити і нарізати на шматочки середнього розміру.
Якщо у вас гарна сковорода, обсмажте шматочки індичатини без масла. Якщо м'ясо пристає до сковороди - використовуйте невелику кількість рослинної олії. Обсмажуємо м'ясні шматочки на великому вогні.
Коли м'ясо обсмажиться до красивого золотистого кольору, зменшуємо вогонь і додаємо до м'яса сметану. Закриваємо сковороду кришкою і тушкуємо грудку хвилин 15.
Сир натираємо на дрібній тертці і додаємо до м'яса разом з сіллю і перцем.
Даємо нашому страві згасити ще 3-4 хвилини і знімаємо з вогню.