Куряче файл Тікка Massala '
(покроковий рецепт з фото)
Тікка - це шматочки. Просто шматочки курячого філе в пряному соусі. Яскраве, ароматне і екзотичну страву, яке готується дуже швидко.
Куряче філе готується майже моментально. Тут головне не перетримати і не пересушити ніжне м'ясо. Маринування в кисломолочної середовищі допоможе зробити філе більш соковитим.
- Куряче філе - 500 грам
- Йогурт - 200 грам (натуральний)
- Лимон - 1/2 штуки (дрібний)
- Цукор - 1 Чайна ложка
- Сіль - За смаком
- Суміш прянощів - 2 Ст. Ложки (суміш тікка Массан )
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
Куряче філе наріжте великими кубиками.
Викладіть філе в миску, додайте дрібно нарізану половинку лимона зі шкірою, але без кісточок, посипте цукром і сіллю. Додайте пряну суміш, залийте йогуртом. Перемішайте і маринують 15-20 хвилин.
Розігрійте масло в сковороді і викладіть замариноване філе разом з маринадом.
Тушіте 7-8 хвилин, помішуючи.
Подавайте з рисом, прикрасивши свіжою зеленню.