Курка в меду Джона Сноу
(покроковий рецепт з фото)
Такого варіанту приготування курки ви точно не пробували. Курочка виходить дуже ніжною і м'якою, з незвичайно хрусткою скоринкою. Заходьте і дивіться рецепт Курки в меду Джона Сноу.
Курочка по цьому рецепту запікається цілком. Спочатку тушка змащується розтопленим вершковим маслом, це при запіканні якраз і додасть нашій курочку пікантну корочку. Потім варимо соус з меду, оцту і родзинок. Блюдо дуже вишукане, прекрасно підійде навіть для святкового столу. За бажанням ви можете додати улюблені трави і спеції, прекрасно сюди підійде і часничок!
- Курка - 1 штука (тушка)
- Вершкове масло - 2 Ст. Ложки (розтоплене)
- Оцет - 1 Склянка (яблучний)
- Мед - 3/4 склянки
- М'ята - 1 Чайна ложка (сушена)
- Ізюм - 1/2 склянки

1. Курку помийте. Додати сіль, поперчіть і змастіть розтопленим вершковим маслом.

2. З'єднайте оцет, мідь, м'яту і родзинки.

3. Варіть до випарювання вполовину рідини і набухання родзинок.

4. Запікайте курку в заздалегідь розігрітій до 220 градусів духовці близько 45 хвилин. Курку вийміть з духовки і змастити соусом.

5. Смачного!