Рецепт Курка в маринаді фото

Курка в маринаді
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Птах , Курка , Куряче філе
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю , На природу
Гарячі страви , Соуси , Маринади
Кількість порцій: 4
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Як гарячий страви на обід або вечерю пропоную дуже простий і апетитний варіант, як приготувати курку в маринаді. Ароматне, ніжне і соковите філе без зайвих калорій.

Опис приготування:

Маринад виходить дуже ніжним, а завдяки лимончика курка буквально тане в роті. Готувати філе можна при бажанні на сковороді, запікати в рукаві або, як в даному випадку, на дерев'яних шпажках. Подавати до столу страву можна з улюбленим гарніром або овочами за смаком.

  • Куряче філе - 600 грам
  • Цибулина - 1 штука
  • Солодкий перець - 1 штука
  • Лимон - 1 штука
  • Рослинна олія - 3 чайних ложки
  • Сіль - За смаком
  • Спеції - За смаком
курка в маринаді - фото крок 1
1. Очистіть цибулину і перець, наріжте середніми шматочками.
курка в маринаді - фото крок 2
2. Пропустіть овочі через м'ясорубку або подрібніть в блендері. За смаком можна також додати часник.
курка в маринаді - фото крок 3
3. Вичавіть сік одного лимона.
курка в маринаді - фото крок 4
4. Додайте сіль, рослинне масло і при бажанні найрізноманітніші спеції.
курка в маринаді - фото крок 5
5. Вимийте, обсушити і наріжте середніми шматочками філе.
курка в маринаді - фото крок 6
6. Залийте курку маринадом, перемішайте і приберіть в холодильник на пару годин.
курка в маринаді - фото крок 7
7. Після того, як курочка добре просочилася, можна приступати до процесу запікання. Я пропоную простий варіант: з shpazhkah.
курка в маринаді - фото крок 8
8. Викладіть філе у жароміцних форму, полийте маринадом і відправте в розігріту до 200 градусів духовку хвилин на 20.
Смачного!

Схожі рецепти