Курка в маринаді
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4
Час приготування: 2 г. 0 хв.
Як гарячий страви на обід або вечерю пропоную дуже простий і апетитний варіант, як приготувати курку в маринаді. Ароматне, ніжне і соковите філе без зайвих калорій.
Опис приготування:
Маринад виходить дуже ніжним, а завдяки лимончика курка буквально тане в роті. Готувати філе можна при бажанні на сковороді, запікати в рукаві або, як в даному випадку, на дерев'яних шпажках. Подавати до столу страву можна з улюбленим гарніром або овочами за смаком.
- Куряче філе - 600 грам
- Цибулина - 1 штука
- Солодкий перець - 1 штука
- Лимон - 1 штука
- Рослинна олія - 3 чайних ложки
- Сіль - За смаком
- Спеції - За смаком
1. Очистіть цибулину і перець, наріжте середніми шматочками.
2. Пропустіть овочі через м'ясорубку або подрібніть в блендері. За смаком можна також додати часник.
3. Вичавіть сік одного лимона.
4. Додайте сіль, рослинне масло і при бажанні найрізноманітніші спеції.
5. Вимийте, обсушити і наріжте середніми шматочками філе.
6. Залийте курку маринадом, перемішайте і приберіть в холодильник на пару годин.
7. Після того, як курочка добре просочилася, можна приступати до процесу запікання. Я пропоную простий варіант: з shpazhkah.
8. Викладіть філе у жароміцних форму, полийте маринадом і відправте в розігріту до 200 градусів духовку хвилин на 20.
Смачного!
Смачного!