Рецепт Курка в коптильні фото

Курка в коптильні
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня
Птах , Курка
Дієтичне харчування
На природу
Кількість порцій: 2-3
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Приготуйте соковиту і ароматну копчену курочку. Для цього вам буде потрібно коптильня і пару годин вільного часу. Рецепт копчення простий і зрозумілий - переконайтеся самі!

Опис приготування:

Курку коптимо так: спочатку замаринуйте курячу тушку в солі та спеціях протягом 2-х годин. Підготуйте коптильню, насипавши в неї тирсу і встановивши піддон для жиру і грати. Kuric навантаження на сітці, закрийте кришку і коптити протягом 40 хвилин на сильному вогні. По закінченню часу зніміть коптильню з вогню, відкрийте кришку і зніміть з курки чорну шкірку. Копчена курочка готова - можна подавати до столу. Смачного!

  • Курка - 1 штука
  • Сіль, спеції - За смаком
курка в коптильні - фото крок 1
Курячу тушку промийте і натріть сіллю і спеціями. Загорніть її в поліетилен і залиште маринуватися протягом 2 годин. Підготуйте коптильню - на дно насипте тирсу з вільхи, черемхи або вишні. Потім встановіть піддон для жиру т грати. На сітці вставки Kuric.
курка в коптильні - фото крок 2
Закрийте кришку і поставте коптильню на вогонь на 40 хвилин.
курка в коптильні - фото крок 3
По закінченню часу зніміть коптильню з вогню і відкрийте кришку.
курка в коптильні - фото крок 4
З готової копченої курочки зніміть чорну шкірку і подайте до столу.

Схожі рецепти