Курка в Карбонара
(покроковий рецепт з фото)
Відмінний рецепт, якщо хочете швидко і просто приготувати смачну курячу грудку, яка припаде до смаку абсолютно всім! Курочка виходить дуже соковитою, ніжною, а соус прекрасно її доповнює.
Рецепт, як приготувати курку в Карбонара, досить простий і просто не може не вийти. Тут немає ніяких підводних каменів, головне - вибрати якісні продукти і слідувати за рецептом. Блюдо виходить просто неймовірно смачним. Курочка виходить ніжною і соковитою, а соус перевершує всі очікування. Таке блюдо можна подавати з будь-яким гарніром, в будь-якому випадку буде дуже смачно!
- Куряча грудка - 2 штуки
- Борошно - 1/2 склянки
- Сир твердий - 100 грам
- Сіль, перець - За смаком
- Вершки 20% - 200 мілілітрів
- Ковбаса копчена - 80 грам
- Бекон - 100 грам
- Цибуля - 1 штука
- Часник - 1-2 зубчиків
- Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
Борошно змішайте з 1/3 сиру, натертого на дрібній тертці, сіллю і перцем за смаком.
Умочіть кожну курячу грудку в паніровці і обсмажте в олії до утворення золотистої скоринки. Щоб курочка добре проготовілась всередині, з 5-7 хвилин накрийте її кришкою і потримайте на повільному вогні.
Бекон наріжте дрібними кубиками, а нарізну копчену ковбасу - соломкою. Викладіть їх на сковороду і злегка підрум'яньте.
Потім додайте дрібно порізану цибулю і часник, готуйте, поки цибуля не стане прозорим.
Влийте вершки, додайте сіль і перець за смаком.
В кінці додайте залишився сир і потримайте на вогні, поки сир не розплавиться.
У готовий соус відправте обсмажені курячі грудки.
Перемішайте.
Курка в Карбонара готова. Подавайте з будь-яким гарніром. Смачного!