Карбонара без яєць
(покроковий рецепт з фото)
Цей варіант карбонара легкий і дуже смачний, традиційний рецепт регіону Лаціо. Цей простий варіант карбонара - відмінне рішення для тих, у кого не знайшлося в домі яєць, або кому їх не можна їсти.
У цьому рецепті є один секрет, якщо хочете знати, я розповім вам, як приготувати Карбонара без яєць. А ваші гості подумають, що ви приготували традиційну карбонара за всіма канонами італійської кухні. Насправді цей рецепт смачний, хоча паста трохи світліше, ніж приготовлена з яйцями.
- Спагеті - 180 грам
- Філадельфія - 200 грам
- Бекон - 100 грам
- Шафран - 1 штука
- Оливкова олія - За смаком
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
Розігрійте в глибокій сковороді трохи оливкового масла (можна приправити зубчиком часнику), потім додайте нарізану кубиками бекон і обсмажте.
Коли бекон придбає золотистий колір, додайте сир і шафран, перемішайте, щоб вийшов соус, приправте сіллю і перцем, потім вимкніть вогонь.
Приготуйте спагетті в підсоленій воді, до стану аль денте, процідіть і викладіть прямо в соус.
Обсмажте трохи спагетті з соусом.
Ваша карбонара готова, подавайте її гарячої.