Рецепт Паста карбонара без яєць фото

Паста карбонара без яєць
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
М'ясо, Субпродукти, Бекон
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Макаронні вироби, Спагеті

В даному рецепті обійдемося без яєць. Карбонара готується з спагетті, бекону, вершків, лука, "пармезан" і спецій. Блюдо виходить дуже ароматним і насиченим! Рекомендую подавати карбонара на вечерю.

До вашої уваги - простий рецепт приготування пасти карбонара без яєць.

На сковороді обсмажують цибулю з беконом, потім вливаються вершки. Зварені спагетті або макарони з'єднуються з соусом. Фінальний штрих - присипаємо пасту тертим "пармезаном" і подаємо до столу. Гарного вам дня!

  • Спагеті - 200 грам
  • Сир "пармезан" - 100 грам
  • Вершки - 200 мілілітрів
  • Бекон - 200 грам
  • Часник - 3 зубчики
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Сіль - За смаком
  • Базилік - За смаком
паста карбонара без яєць - фото крок 1
Розігріваємо на сковороді олію, викладаємо роздавлені зубчики часнику. Як тільки виявиться аромат, видаляємо часник. Обсмажуємо подрібнену цибулю 2-3 хвилини.
паста карбонара без яєць - фото крок 2
Довільно нарізаємо бекон і обсмажуємо його разом з цибулею 5 хвилин.
паста карбонара без яєць - фото крок 3
Вливаємо до бекону вершки, як тільки все закипить - додаємо базилік і солимо. Тим часом, вже потрібно зварити спагетті до готовності. Відкидаємо зварені спагетті на друшляк, потім перемішуємо їх з соусом і даємо настоятися під кришкою 2-3 хвилини. Смачного!

Схожі рецепти