Паста карбонара без яєць
(покроковий рецепт з фото)
В даному рецепті обійдемося без яєць. Карбонара готується з спагетті, бекону, вершків, лука, "пармезан" і спецій. Блюдо виходить дуже ароматним і насиченим! Рекомендую подавати карбонара на вечерю.
До вашої уваги - простий рецепт приготування пасти карбонара без яєць.
На сковороді обсмажують цибулю з беконом, потім вливаються вершки. Зварені спагетті або макарони з'єднуються з соусом. Фінальний штрих - присипаємо пасту тертим "пармезаном" і подаємо до столу. Гарного вам дня!
- Спагеті - 200 грам
- Сир "пармезан" - 100 грам
- Вершки - 200 мілілітрів
- Бекон - 200 грам
- Часник - 3 зубчики
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Сіль - За смаком
- Базилік - За смаком
Розігріваємо на сковороді олію, викладаємо роздавлені зубчики часнику. Як тільки виявиться аромат, видаляємо часник. Обсмажуємо подрібнену цибулю 2-3 хвилини.
Довільно нарізаємо бекон і обсмажуємо його разом з цибулею 5 хвилин.
Вливаємо до бекону вершки, як тільки все закипить - додаємо базилік і солимо. Тим часом, вже потрібно зварити спагетті до готовності. Відкидаємо зварені спагетті на друшляк, потім перемішуємо їх з соусом і даємо настоятися під кришкою 2-3 хвилини. Смачного!