Паста карбонара в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Відмінний і дуже простий рецепт пасти карбонара в мультиварці ідеально підходить для випадків, коли немає настрою довго стояти біля плити, але ж їсти смачно теж хочеться! Тут же без клопоту і турбот!
Впевнена, що тепер перед вами питання про те, як приготувати пасту карбонара в мультиварці стояти так гостро не буде. З таким докладним рецептом ви зрозумієте, що кулінарну класику можна готувати набагато простіше і доступніше, ніж ви можете собі уявити!
- Грудинка - 250 грам
- Спагеті - 250 грам
- Сир твердий - 200 грам
- Вершки - 200 мілілітрів
- Кетчуп - 2 Ст. Ложки
- Часник - 3 зубчики
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Спеції - За смаком
1. Грудинку режем соломкой, а часник подрібнюємо. В режимі "випічка" (відразу виставляємо на годину) 10 хвилин обсмажуємо.
2. Додамо вершки і кетчуп, спеції, сіль і перець. Змішаємо і тримаємо, поки суміш трохи не загусне.
3. Додамо тертий сир і перемішати.
4. Викладаємо спагетті, коли і сир трохи розтане. Заливаємо водою так, щоб вона повністю покривала макарони.
5. Коли макарони розм'якнуть, - перемішаємо їх акуратно. Потім переводимо в режим "плов" і чекаємо, поки виставлене час закінчиться.
6. Готово! Можна прикрашати і подавати до столу!