Паста карбонара з яйцем
(покроковий рецепт з фото)
Про це блюдо можна сказати лише одне - дуже смачно! Готуємо сьогодні макарони - паста карбонара з яйцем. Відмінний варіант обіду в колі родини або друзів.
Найголовніше, вибрати для рецепта свіжі домашні курячі яйця, смачний бекон, пасту використовувати твердих сортів пшениці. Подавати пасту до столу необхідно відразу після приготування, за бажанням можна додати зелень і свіжі овочі.
- Спагеті - 100 грам
- Бекон - 50 грам
- Вершки - 200 мілілітрів
- Курячі яйця - 1 штука (жовток)
- Вершкове масло - 30 грам
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
Підготуйте інгредієнти.
Бекон наріжте невеликими смужками.
Спагеті відварити до напівготовності в злегка підсоленій воді згідно з інструкцією на упаковці.
Підсмажте бекон на сухій сковороді.
Влийте в сковороду вершки. Протушкувати вершки з беконом 2 хвилини.
Після додайте спагетті в сковороду до вершків і бекону, протушкувати пару хвилин.
Спагеті перекладіть на тарілку.
Тепер додайте в пасту курячий жовток. Пасту подавайте до столу.
Смачного!