Курка тушкована в томаті
(покроковий рецепт з фото)
Курка в томатному соусі з цибулею - універсальне і смачна страва. Готується таке блюдо досить швидко, а велика кількість ароматного соусу зробить смачним будь-який гарнір. Пробуйте!
На цей раз пропоную приготувати разом зі мною смачну курку, тушковану в томатному соусі. Тушковане таким способом м'ясо виходить дуже м'яким і соковитим. А приправи, що входять до складу страви, роблять його ароматним і вишуканим. Свій рецепт детально викладу і покажу всі етапи приготування курки нижче.
- Курка - 1 кілограм
- Цибуля - 2 штуки
- Томат - 3 штуки
- Куркума - 1/2 чайних ложки
- Кетчуп - 1 Ст. Ложка
- Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
- Сіль, перець - За смаком
1. Цибуля наріжте кільцями, приправте сіллю і обсмажте на сковороді у вершковому маслі.
2. Обсмажуйте цибулю до золотистої скоринки.
3. У тій же сковороді обсмажте крупно нарізані томати.
4. Замаринуйте шматочки курки в куркумі, кетчупу, солі і перо (15 хвилин). Обсмажте м'ясо на сковороді до готовності.
5. Влийте в сковороду стакан води і тушкуйте на середньому вогні протягом 5 хвилин. Потім додайте до м'яса цибулю і помідори.
6. Гасіть блюдо до випаровування зайвої рідини. Смачного!