Курча по-Москва
(покроковий рецепт з фото)
Куряче філе запечене з овочами під сирною скоринкою. Блюдо соковите, ніжне і надзвичайно смачне! неодмінно спробуйте!
Для того щоб приготувати курку по-московськи знадобляться тільки найдоступніші продукти, а ось результат вражає! Курочка виходить незвичайно соковита, ніжна і ароматна! Таке блюдо можна приготувати до сімейної вечері або на святковий стіл. Подавати можна самостійно або з будь-яким гарніром. Я беру філе грудок, але можна взяти і філе стегон. Просто і дуже смачно!
- Куряче філе - 500 грам (грудка)
- Сир - 100 грам
- Майонез - 100 грам
- Цибуля - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Сіль - За смаком
- Спеції - За смаком
Підготуйте всі інгредієнти.
Куряче філе розрізати вздовж на тонкі пластини і складіть внахлест в форму для запікання. Форму попередньо змастіть маслом. Посоліть філе і посипте улюбленими спеціями.
Зверху покладіть нарізаний пір'ям цибулю.
Наступний шар - терта на крупній тертці моркву.
Морква посипте тертим на дрібній тертці сиром.
Останній шар - майонез (можна замінити на сметану). Шари йдуть саме в такій послідовності. Готуйте курку по-московськи при температурі 170 градусів близько 30 хвилин.
Блюдо готово. Смачного!