Рецепт Курча по-Москва фото

Курча по-Москва
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Птах , Курка , Куряче філе , Куряча грудка
Дієтичне харчування , Низькокалорійні , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 50 хв.

Куряче філе запечене з овочами під сирною скоринкою. Блюдо соковите, ніжне і надзвичайно смачне! неодмінно спробуйте!

Опис приготування:

Для того щоб приготувати курку по-московськи знадобляться тільки найдоступніші продукти, а ось результат вражає! Курочка виходить незвичайно соковита, ніжна і ароматна! Таке блюдо можна приготувати до сімейної вечері або на святковий стіл. Подавати можна самостійно або з будь-яким гарніром. Я беру філе грудок, але можна взяти і філе стегон. Просто і дуже смачно!

  • Куряче філе - 500 грам (грудка)
  • Сир - 100 грам
  • Майонез - 100 грам
  • Цибуля - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Сіль - За смаком
  • Спеції - За смаком
курча по-Москва - фото крок 1
Підготуйте всі інгредієнти.
курча по-Москва - фото крок 2
Куряче філе розрізати вздовж на тонкі пластини і складіть внахлест в форму для запікання. Форму попередньо змастіть маслом. Посоліть філе і посипте улюбленими спеціями.
курча по-Москва - фото крок 3
Зверху покладіть нарізаний пір'ям цибулю.
курча по-Москва - фото крок 4
Наступний шар - терта на крупній тертці моркву.
курча по-Москва - фото крок 5
Морква посипте тертим на дрібній тертці сиром.
курча по-Москва - фото крок 6
Останній шар - майонез (можна замінити на сметану). Шари йдуть саме в такій послідовності. Готуйте курку по-московськи при температурі 170 градусів близько 30 хвилин.
курча по-Москва - фото крок 7
Блюдо готово. Смачного!

Схожі рецепти